Nejprodávanější tituly - září 2022
sci-fi

Nadace a Země - 11%
(2x)

Rozsáhlý příběh Nadace je klasikou vědecké fantastiky z pera velmistra žánru. Asimovova legendární sága získala cenu Hugo za nejlepší románovou sérii všech dob a nepřestává oslovovat stále nové čtenářské generace.

sci-fi
Ukázky

Nadace a Země

403 Kč
358 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
sci-fi
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin - 11%
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
sci-fi

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
358 Kč
Syn - 11%
(1x)
Představte si, že žijete ve světě, kde je všeho dostatek, stravu i bydlení máte zajištěné, dokonce vám vyberou životního partnera a každé rodině přidělí jedno či dvě děti. Jenže kdo ty dětí rodí?
sci-fi
Ukázky

Syn

358 Kč
318 Kč
Temná hmota - 11%
(3x)
„Temná hmota je jedna z nejlepších knih jakéhokoli roku… a jakékoli reality.
sci-fi

Temná hmota

359 Kč
319 Kč
Leviatanova zhouba - 20%
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
sci-fi
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
207 Kč
Smrtka - 11%
(5x)
První část strhující nové knižní série od Neala Shustermana, autora čtenářského hitu Bez šance.
sci-fi

Smrtka

359 Kč
319 Kč
Muž, který spadl na Zemi - 11%
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
sci-fi
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

268 Kč
238 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
sci-fi
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 309 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>