Nejprodávanější tituly - září 2022
erotika

Bezchybní
(1x)
Sexy a svobodný miliardář bez závazků. Hvězda kanálu YouTube. A nejžhavější noc jejich života. Existuje jen jediné pravidlo, které odmítám porušit – žádné pletky s podřízenými. A mohlo mě napadnout, že někde bude háček.
erotika

Bezchybní

269 Kč
Hříšná noc
Občas trochu zlobit není špatný nápad… Pokud jde o sex, hodná holka Skyler Thompsonová je vždy opatrná a vybírá si něco stálého a klidného namísto divokého a vzrušujícího.
erotika

Hříšná noc

233 Kč
Když jsme si věřili
Rafe je naštvaný, že o své panictví přišel opilý a při sexu na jednu noc. Jeho přísná katolická výchova kladla vždy důraz na to, že máte milovat bližního svého – jen tedy jiným způsobem než s láhví vína a krabičkou kondomů.
erotika

Když jsme si věřili

359 Kč
Královsky v háji
Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, korunovaný princ z Wessca, alias Jeho královská Žhavost, je okouzlující, ničivě pohledný a nestydatě arogantní. Jak by taky nebyl, když se před ním celý život všichni klaní.
erotika

Královsky v háji

341 Kč
Lady Fuckingham
Klasické dílo erotické literatury plné sexuálního napětí, sprostých slov, nadsázky, vzrušení a otevřené erotiky, která pobuřuje i ve 21. století.
erotika

Lady Fuckingham

359 Kč
Naostro 3
Třetí pokračování příběhů Naostro se může někomu zdát už trochu moc, neboť obsahuje prvky BDSM, ale co je pro jednoho úchylka, pro druhého může být neskonalá rozkoš. Necháme tedy na laskavém posouzení čtenáře, co je ještě košer a co už je za hranou.
erotika
Ukázky

Naostro 3

189 Kč
Top secret
(1x)
Anna a Bella jsou tak odlišné, a přesto je něco spojuje. Anna se zmítá v nešťastných milostných vztazích a pochybnostech o sobě samé. Sebevědomá malířka Bella se točí ve víru nestandardních sexuálních dobrodružství se svým partnerem Alanem.
erotika
Ukázky

Top secret

169 Kč
Hřích
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
Království hříchu
Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo.
erotika

Království hříchu

296 Kč
Pan Pracháč
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
erotika

Pan Pracháč

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>