Nejprodávanější knihy - září 2022
počítače

1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10 - 11%
Nechcete složitě a zdlouhavě hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svůj systém vyladíte na maximum?
počítače

1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10

314 Kč
279 Kč
Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka - 11%

Učte se na zkušenostech expertů z praxe. Pracujete s Excelem v profesním či osobním životě? Chcete se naučit ovládat Excel včetně nových funkcí a umět vytvářet působivé tabulky a grafy?

počítače

Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka

449 Kč
399 Kč
Photoshop – příklady z praxe - 11%
Glyn Dewis je profesionální fotograf, školitel a umělec a v této publikaci seznámí čtenáře metodou krok za krokem s celou řadou postupů, technik a efektů, pomocí kterých lze přetvořit snímky v nové, působivější dílo.
počítače

Photoshop – příklady z praxe

404 Kč
359 Kč
Výkonnost open source aplikací
Kniha Výkonnost open source aplikací obsahuje dvanáct případových studií, jejichž autoři popisují řadu metod a triků vedoucích ke zlepšení výkonu.
počítače

Výkonnost open source aplikací

269 Kč
Tvorba open source softwaru
Karl Fogel je velice aktivní vývojář a advokát svobodného softwaru. Pravděpodobně nejznámější je jeho role ve vývoji populárního systému pro správu verzí Subversion, jehož byl po řadu let hlavním vývojářem.
počítače

Tvorba open source softwaru

269 Kč
Přitažlivý interaktivní design - 6%
Jak docílit, aby vaše produkty lidé vnímali jako atraktivní? Aby byl váš design skutečně efektivní, musíte poznat nejen estetická a grafická pravidla, ale především lidské vnímání, chování a rozhodování.
počítače

Přitažlivý interaktivní design

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3