Nejprodávanější tituly - září 2022
umění a architektura

Kurt Gebauer - sny / básně / texty
Kurt Gebauer je sochař, malíř a fotograf. A občas také spisovatel. Proto vám přinášíme knihu jeho básní, snů a dalších textů, které osobně ilustroval. Součástí je také text Lenky Klodové, který vás nechá nahlédnout pod pokličku jeho učitelské dráhy.
umění a architektura

Kurt Gebauer - sny / básně / texty

179 Kč
O umění, zjednodušeně řečeno - 11%
Původním Halounovým záměrem bylo shromáždit v korespondenci materiál pro přehledovou publikaci o Büchlerově tvorbě, která v české literatuře dosud chybí. Výměna názorů mezi dlouholetými přáteli a výtvarníky...
umění a architektura

O umění, zjednodušeně řečeno

360 Kč
320 Kč
Tajný život Salvadora Dalího - 11%
Salvador Dalí vždycky toužil provokovat, a v této autobiografii se mu to podařilo bezezbytku. Tuto knihu čtěte jen na vlastní nebezpečí. S doslovem básníka Adama Borziče.
umění a architektura

Tajný život Salvadora Dalího

404 Kč
359 Kč
Takoví jsme byli - 11%
Druhý díl vzpomínek architekta Zdeňka Zavřela se týká jeho soukromého života a rodinného zázemí, které jsou však s profesní kariérou úzce propojeny, a doplňují tak souběžně vydanou profesní kroniku Tři životy architekta (KANT 2021).
umění a architektura

Takoví jsme byli

387 Kč
344 Kč
Viktor Pivovarov Ach! - 11%
Viktor Pivovarov (1937) patří mezi hlavní osobnosti ruského neoficiálního umění, je jedním ze zakladatelů moskevské konceptuální školy a známým ilustrátorem. Od roku 1982 žije a tvoří v Praze. Jeho díla se nacházejí ve významných světových sbírkách.
umění a architektura

Viktor Pivovarov Ach!

1 611 Kč
1 432 Kč
Vizionáři architektury - 11%
Jedinečný průvodce, představující 75 nejvýznamnějších světových architektů, mapuje architekturu 20.
umění a architektura

Vizionáři architektury

764 Kč
679 Kč
Když dozněl potlesk - 11%
Neformální řada spisů Alfreda Brendela se uzavírá knihou rozhovorů a esejů, v nichž na sebe tento legendární klavírista prozrazuje mnohé, nikdy však nesklouzává k „autobiografii“ a bulváru.
umění a architektura

Když dozněl potlesk

224 Kč
199 Kč
Sans retour - 11%
Praha se v meziválečném období stala jedním z předních center emigrace z bývalého ruského impéria, a to i díky vstřícnému postoji mladé republiky a její politické reprezentace. Publikace, věnovaná výtvarné scéně „ruské Prahy“, se neomezuje na autorky
umění a architektura

Sans retour

252 Kč
224 Kč
Ascher: The Mad Silkman - 11%
(3x)
Ascher - although the name and the brand are entirely unknown in the Czech Republic, in Western Europe they have been synonymous with fine textile design for more than seventy years.
umění a architektura

Ascher: The Mad Silkman

1 341 Kč
1 192 Kč
Crowley Aleister - Šelma v Berlíně - 20%
Crowley žil v Berlíně v posledních dnech Výmarské republiky a nástupu Adolfa Hitlera k moci, v letech 1930–1932. Autor líčí toto období Crowleyho života – jeho uměleckou tvorbu i bohatších materiálů Crowleyho mnohotvárnou osobnost.
umění a architektura
Ukázky

Crowley Aleister - Šelma v Berlíně

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>