Nejprodávanější Kniha - září 2022
Předškolní výuka

Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení. Máte doma budoucího prvňáčka? Pak je tato publikace určena právě Vám!

Předškolní výuka

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy - 11%

Soubor pracovních listů pro optimální rozvoj schopností a dovedností předškoláka. Pro děti 5-7 let. Jako prevence specifických poruch učení.

Předškolní výuka
Ukázky

Od zápisu do lavice - 4. díl - Předmatematické představy

135 Kč
120 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
Předškolní výuka

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
Předškolní výuka
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
Předškolní výuka
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
Předškolní výuka

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - 11%
Kniha dětem pomůže zefektivnit psaní poznámek a učení, zkrátit dobu strávenou nad domácími úkoly, rozvíjet kreativitu a představivost, zlepšit paměť. Naučí se nejen zefektivnit práci do školy, ale třeba i jak naplánovat narozeninovou oslavu.
Předškolní výuka

Myšlenkové mapy pro děti

224 Kč
199 Kč
Výchova prožitkem - 11%
Základní struktura knihy je inspirována ročním koloběhem. Každá kapitola má své nosné téma – projekt, který je nahlížen a zpracován z mnoha různých úhlů pohledu s důrazem na specifika předškolního vzdělávání.
Předškolní výuka

Výchova prožitkem

269 Kč
239 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
Předškolní výuka

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
100 her pro čtyřleté - 11%
Kniha je plná krátkých her především pro čtyřleté děti, které se mohou těšit na řešení sudoku, kreslení, přiřazování, počítání a mnoho dalšího. Užiješ si hodiny zábavy a spoustu se toho naučíš! Dokážeš splnit výzvu a najdeš řešení všech 100 her?
Předškolní výuka

100 her pro čtyřleté

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>