Nejprodávanější tituly - září 2022
světová

Děda - 11%
(2x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

světová
Ukázky

Děda

313 Kč
278 Kč
Dej šanci mně - 11%
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
světová

Dej šanci mně

431 Kč
383 Kč
Dohoda s miliardářem - 20%
(1x)
Jsem princezna Freja. A až se stanu královnou… vdám se! Jenže je tu ten protivný španělský miliardář, Santiago, který se rozhodl u nás investovat. A od prvního okamžiku, kdy jsem ho uviděla, se vše změnilo.
světová
Ukázky

Dohoda s miliardářem

69 Kč
55 Kč
Operace Banány - 11%
(2x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

světová

Operace Banány

448 Kč
398 Kč
Únos jménem lásky - 20%
Byla vdaná za nejúchvatnějšího muže na světě – muže, kterého zbožňovala, a který zbožňoval ji… Nebo si to Juliet aspoň myslela. Ralph byl vše, o čem mohla snít. Jenže stačilo pár dnů po svatbě, a začal se měnit.
světová
Ukázky

Únos jménem lásky

69 Kč
55 Kč
Královo přání - 20%
Hodně se změnilo… Angelique už není „holka od koní“… A Valentine je král! Hodně věcí bylo jinak, jedna věc ale zůstala stejná – přitažlivost mezi nimi. A Valentine si uvědomuje, jak moc toho své první milence a jediné lásce dluží.
světová
Ukázky

Královo přání

69 Kč
55 Kč
Nepříliš šťastná rodina - 11%
(6x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří z
světová

Nepříliš šťastná rodina

359 Kč
319 Kč
Milenci s tajemstvím - 20%
Leon chtěl pro tu Angličanku zůstat neznámým z pláže… Netušil ale, že Marnie před ním skrývá tajemství mnohem, mnohem temnější, než byla ta, jež se před ní pokoušel zamlčet on! A byla to právě jejich tajemství, jež je mohla navždy rozdělit.
světová
Ukázky

Milenci s tajemstvím

69 Kč
55 Kč
Ramsay - 11%
(1x)
Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít.
světová

Ramsay

386 Kč
343 Kč
Krásná podezřelá - 20%
Sophie ve své nové práci rozehrává riskantní hru: nechala se tu zaměstnat jen proto, aby získala vzorek DNA od majitele společnosti, který je jejím biologickým otcem, ale o její existenci ani nikdy nevěděl.
světová
Ukázky

Krásná podezřelá

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>