Nejprodávanější e-knihy - září 2022
cestopisy

Z Čech až na konec světa - 20%
Poutavé vyprávění Václava Šaška z Mezihoří o jeho putování se skupinou člechtice Lva z Rožmitálu po Evropě a jejich dobrodružstvích. Děj vyprávění začíná v druhé polovině 15. století za vlády Jiřího z Poděbrad a provede čtenáře Evropou té doby.
cestopisy
Ukázky

Z Čech až na konec světa

99 Kč
79 Kč
Divoká pustina - 20%
(1x)
Iditarodská stezka spojuje opuštěné zlatokopecké městečko Iditarod ve vnitrozemí s pobřežím Beringova moře a Aljašského zálivu. Název Iditarod v jazyce domorodců znamená „vzdálené místo“ a právě tam míří Gary se svým psím spřežením.
cestopisy
Ukázky

Divoká pustina

179 Kč
143 Kč
Dojmy z Tibetu - 20%

Krása hor, jednoduchý život i utrpení místního lidu, kulturní atmosféra a místní religiozita spustily u autorky proud smíšených a nakonec převládajících pocitů, které touto knihou reflektuje.

cestopisy
Ukázky

Dojmy z Tibetu

215 Kč
172 Kč
Dovolená očima delegátky - 20%
(1x)
Byli jste někdy na dovolené s cestovní kanceláří? Staral se tam o vás delegát? Jaký byl? Ochotný, milý, drzý, k ničemu? Záviděli jste mu, že se může celé léto válet po pláži, a ještě je za to placený? A napadlo Vás někdy, jak celou sezonu letních dovolených vnímá on?
cestopisy
Ukázky

Dovolená očima delegátky

209 Kč
167 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

cestopisy
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Egiho milý deníček - 20%
Egi a jeho deníček jsou od roku 2002 českou internetovou konstantou. Dvacet let spolu s ním fotíme děravými krabicemi, skáčeme z letadla, jezdíme se slepcem za volantem po závodním okruhu, podnikáme čundry a bojujeme se státní správou...
cestopisy
Ukázky

Egiho milý deníček

160 Kč
128 Kč
Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru - 20%
Víte, že v Peru jsou stejně staré pyramidy jako v Egyptě? Pletete si hliněný kopec s pyramidou? Šli byste se do motelu vyspat, nebo se tam dělá něco jiného? Odpovědi naleznete ve vyprávění o tříměsíční cyklistické cestě po Kolumbii, Ekvádoru...
cestopisy
Ukázky

Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru

66 Kč
53 Kč
Najdu odvahu - 20%
(2x)
Herečka, moderátorka a běžkyně Lenka Vacvalová překonává na 770 km dlouhé trase po cestě hrdinů SNP náročný terén a sama sebe. Vypráví příběh o každodenních výzvách a hledání odvahy.
cestopisy
Ukázky

Najdu odvahu

279 Kč
223 Kč
Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
cestopisy
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Válka je mým osudem - 20%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii. Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády.

cestopisy
Ukázky

Válka je mým osudem

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>