Nejprodávanější e-knihy - září 2022

Dej šanci mně
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
Ukázky

Dej šanci mně

339 Kč
Dohoda s miliardářem
(1x)
Jsem princezna Freja. A až se stanu královnou… vdám se! Jenže je tu ten protivný španělský miliardář, Santiago, který se rozhodl u nás investovat. A od prvního okamžiku, kdy jsem ho uviděla, se vše změnilo.
Ukázky

Dohoda s miliardářem

69 Kč
Sudetský dům
(1x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
Ukázky

Sudetský dům

199 Kč
Únos jménem lásky
Byla vdaná za nejúchvatnějšího muže na světě – muže, kterého zbožňovala, a který zbožňoval ji… Nebo si to Juliet aspoň myslela. Ralph byl vše, o čem mohla snít. Jenže stačilo pár dnů po svatbě, a začal se měnit.
Ukázky

Únos jménem lásky

69 Kč
Chlorid sodný
(4x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
Ukázky

Chlorid sodný

349 Kč
Královo přání
Hodně se změnilo… Angelique už není „holka od koní“… A Valentine je král! Hodně věcí bylo jinak, jedna věc ale zůstala stejná – přitažlivost mezi nimi. A Valentine si uvědomuje, jak moc toho své první milence a jediné lásce dluží.
Ukázky

Královo přání

69 Kč
Hamnet
(5x)
Manželský pár, který žil v osmdesátých letech šestnáctého století v Henley Street ve Stratfordu, měl tři děti, starší Susannu a mladší dvojčata Hamneta a Judith. Hamnet zemřel v roce 1596 ve věku jedenácti let.
Ukázky

Hamnet

298 Kč
Oheň a krev
(5x)
Staletí před událostmi líčenými ve Hře o trůny se rod Targaryenů usídlil na Dračím kameni. Úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí nový pohled na fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

388 Kč
Děvčata z Firefly Lane
(4x)
Píše se rok 1974 a čtrnáctiletá Kate se už smířila s tím, že ve škole patří mezi vyvrhele a musí se obejít bez přátel. To se však rázem změní, když se naproti přes ulici přistěhuje Tully, „nejúžasnější holka na světě“.
Ukázky

Děvčata z Firefly Lane

348 Kč
Milenci s tajemstvím
Leon chtěl pro tu Angličanku zůstat neznámým z pláže… Netušil ale, že Marnie před ním skrývá tajemství mnohem, mnohem temnější, než byla ta, jež se před ní pokoušel zamlčet on! A byla to právě jejich tajemství, jež je mohla navždy rozdělit.
Ukázky

Milenci s tajemstvím

69 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>