Nejprodávanější e-knihy - září 2022
historické osobnosti

O trůn a lásku - 20%
Arcivévoda František Ferdinand, synovec Františka Josefa I., který se stal po smrti císařova jediného syna následníkem rakousko-uherského trůnu, byl stařičkým panovníkem považován za potížistu a jejich vztah byl značně komplikovaný. Arcivévoda si prosadil nerovný sňatek s hraběnkou Žofií Chotkovou…
historické osobnosti
Ukázky

O trůn a lásku

209 Kč
167 Kč
Sága o životě a smrti Jana Bati a jeho bratra Tomáše - 20%
Náš přední autor literatury faktu Miroslav Ivanov poutavě zpracoval osudy Jana A. Bati a jeho bratra Tomáše. Při psaní využil nových a do té doby neznámých dokumentů z osobního archivu Jana Bati, a mohl tak napsat o jeho pracovním nasazení, boji za lidskou spravedlnost, porážce a smutném konci…
historické osobnosti
Ukázky

Sága o životě a smrti Jana Bati a jeho bratra Tomáše

349 Kč
279 Kč
Sociální kliniky - 20%
Monografie je věnovaná životu a dílu Marie Krakešové (1898–1979), zakladatelky české školy sociální práce. Seznamuje čtenáře s unikátním konceptem tzv. sociálních klinik.
historické osobnosti
Ukázky

Sociální kliniky

180 Kč
144 Kč
Vladislav Jindřich - 20%
Přestože nejmladší syn druhého českého krále Vladislava a jeho manželky Judity Durynské nepatří mezi nejznámější osobnosti českého středověku, nelze přehlédnout, že stál u zrodu královských Čech.
historické osobnosti
Ukázky

Vladislav Jindřich

198 Kč
158 Kč
Denník - 20%
V knize je zachycena atmosféra a boje v rakousko-uherské armádě v Rusku a Itálii, zajetí kozáky, vstup do legií, ústup z Ukrajiny po bolševické revoluci, boje a život na Transsibiřské magistrále a cesta s 18. lodním transportem do svobodné vlasti.
historické osobnosti
Ukázky

Denník

169 Kč
135 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
historické osobnosti
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Jdi! - 20%
První díl rozsáhlých pamětí československého legionáře, působícího za války v Rusku a ve Francii a později přednosty Vojenské kanceláře presidenta republiky a ministra národní obrany, generála Otakara Husáka.
historické osobnosti
Ukázky

Jdi!

159 Kč
127 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
historické osobnosti
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Nečas Jany Nagyové - 20%
Jana Nečasová odhaluje své soukromí.
historické osobnosti
Ukázky

Nečas Jany Nagyové

119 Kč
95 Kč
Around the Globe. Rethinking Oral History with Its Protagonists - 20%
(1x)
Publikace Around the Globe. Rethinking Oral History with Its Protagonists přináší rozhovory s třinácti významnými osobnostmi, které se zabývají orální historií.
historické osobnosti
Ukázky

Around the Globe. Rethinking Oral History with Its Protagonists

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>