Nejprodávanější e-knihy - září 2022
medicína

Vybrané oblasti a nástroje funkčního geriatrického hodnocení - 20%
Funkční geriatrické vyšetření (Comprehensive geriatric assessment) je jedním ze základních nástrojů moderní geriatrie. Poskytuje četné informace, využitelné u pacientů v následné péči, na geriatrických doléčovacích a rehabilitačních odděleních.
medicína
Ukázky

Vybrané oblasti a nástroje funkčního geriatrického hodnocení

152 Kč
122 Kč
Základní chirurgické techniky a dovednosti - 20%
Základní učebnice pro mediky a mladé lékaře začínající svou odbornou praxi v některém z chirurgických oborů. Publikaci ocení rovněž sestry specialistky. Jednoduchá, přehledná a mimořádně didaktická kniha je doplněna 70 barevnými fotografiemi.
medicína
Ukázky

Základní chirurgické techniky a dovednosti

254 Kč
203 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Sociální mozek - 20%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína
Ukázky

Sociální mozek

220 Kč
176 Kč
Terminologiae medicae IANUA - 20%
Učebnice, určená především studentům lékařství, se snaží z nejnutnějšího gramatického minima vytěžit maximum užitečné budoucímu lékaři. Podněcuje přitom ke kreativitě a hledání souvislostí, čímž občas vystupuje z obvyklého úzce odborného zaměření.
medicína
Ukázky

Terminologiae medicae IANUA

250 Kč
200 Kč
Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
medicína
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Inovativní zobrazovací metody - 20%
Monografie podává přehled o současných moderních postupech diagnostického zobrazování a postupů terapie vedené zobrazovacími metodami.
medicína
Ukázky

Inovativní zobrazovací metody

250 Kč
200 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
medicína
Ukázky

Jemným dotykem

135 Kč
108 Kč
Lékařská etika - 20%
Kniha představuje ucelený souhrn základních tematických a problémových okruhů současné lékařské etiky. Ve své práci autor vychází z mnohaletého studia filozofických východisek stojících v základu zdravotnické etiky i jejich praktických aplikací.
medicína
Ukázky

Lékařská etika

297 Kč
238 Kč
Paliativní péče ve zdravotnických zařízeních - 20%
Kniha přináší pohled na možnosti zavádění principů paliativní péče ve zdravotnických zařízeních nehospicového typu. Doporučuje individualizovanou péči o pacienty v závěru života, která respektuje jejich preference, hodnoty a potřeby.
medicína
Ukázky

Paliativní péče ve zdravotnických zařízeních

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>