Nejprodávanější e-knihy - září 2022
osobní rozvoj

Vědění pro nejisté časy - 20%
(1x)
Vědění pro nejisté časy vám neslíbuje univerzální klíč ani skálopevné životní jistoty.
osobní rozvoj
Ukázky

Vědění pro nejisté časy

254 Kč
203 Kč
Zen je ta největší lež všech dob - 20%
(1x)
Kniha Zen je ta největší lež všech dob přináší kratší úderné, často ostré a ironické výroky známého zenového mistra Kódó Sawakiho.
osobní rozvoj
Ukázky

Zen je ta největší lež všech dob

237 Kč
190 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Rozhovor s Einsteinem - 20%
Kniha předkládá formou dialogu názory světoznámého vědce na řadu oblastí lidského života. Patří sem věda, filosofie, náboženství, politika a další.
osobní rozvoj
Ukázky

Rozhovor s Einsteinem

140 Kč
112 Kč
Svět bez stížností - 20%
(1x)
To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.
osobní rozvoj
Ukázky

Svět bez stížností

149 Kč
119 Kč
Kniha radosti - 20%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha radosti

198 Kč
158 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
osobní rozvoj
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
osobní rozvoj
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Příběh lidského těla - 20%
(1x)
Příběh lidského těla brilantně osvětluje transformace, které přispěly ke klíčovým adaptacím těla: osvojení chůze po dvou; přechod na jinou než ovocnou stravu; opatřování potravy lovem a sběrem.
osobní rozvoj
Ukázky

Příběh lidského těla

329 Kč
263 Kč
Trénink mistrů improvizace - 20%
(1x)
Přinášíme vám hry k tréninku improvizace v mluveném projevu, prezentacích, ve veřejném vystupování a v mezilidské komunikaci. Tuto knihu jistě ocení všichni fanoušci improvizace, ale i ti, kteří veřejně vystupují.
osobní rozvoj
Ukázky

Trénink mistrů improvizace

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 182 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>