Nejprodávanější e-knihy - září 2022
ostatní

Deníček Camille G - 20%
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
ostatní
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
167 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

ostatní
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Esterčini otcové - 20%
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
ostatní
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
223 Kč
Kábulská škola krásy - 20%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ostatní
Ukázky

Kábulská škola krásy

198 Kč
158 Kč
Krajinou Karla IV. - 20%
Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý věnovali sedmou společnou knihu Karlu IV. Vydali se v jeho stopách Prahou, Čechami a Moravou, aby navštívili Karlovy stavby, ukázali jejich význam pro naše země i pro něj osobně a popsali, jak vypadají dnes.
ostatní
Ukázky

Krajinou Karla IV.

279 Kč
223 Kč
Milan Kundera - Život spisovatele - 20%
Francouzský autor ve svém díle přibližuje čtenářům komplikovanou osobnost světoznámého českého a francouzského romanopisce.
ostatní
Ukázky

Milan Kundera - Život spisovatele

298 Kč
238 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ostatní
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
ostatní
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Místa, kam se nechodí - 20%

Dojděte si pro svůj kousek neznáma Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? Takové myšlenky mi obvykle táhnou hlavou, když strávím delší dobu na dostatečně zvláštních stezkách.

ostatní
Ukázky

Místa, kam se nechodí

299 Kč
239 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
ostatní
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 259 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>