Nejprodávanější hudba - září 2022

Toast
Toast je téměř mýtické studiové album. Neil Young desku natočil v roce 2001 s Crazy Horse a občas se o nahrávce, která nikdy nevyšla, zmínil. Nyní je oficiálně k dispozici na CD a 2LP.

Toast

926 Kč
Ultimate FM Gold
Kompilace „Ultimate FM” přináší na 5 CD rovných 100 skladeb časově zahrnujících období od konce let šedesátých do let devadesátých, kdy byly rozhlasové velmi krátké vlny plné hitů, které nikdo znás nemohl přeslechnout.

Ultimate FM Gold

143 Kč
Unlimited Love
Unlimited Love je dvanácté studiové album americké rockové skupiny Red Hot Chili Peppers, které vyšlo prostřednictvím Warner Records.

Unlimited Love

710 Kč
Vojna a mír
Páté studiové album Jiřího Smrže Vojna a mír vznikalo dlouhých sedm let, kdy se třeba rok čekalo na správného hosta nebo správnou náladu. V mezičase Smrž vydal album Nedokončené s minimem hostů, ale Vojna a mír čekala na svůj přesný čas.

Vojna a mír

270 Kč
101 Box (Deluxe Edition)
101 je živé album a dokumentární film anglické kapely elektronické hudby Depeche Mode.

101 Box (Deluxe Edition)

3 545 Kč
B-Sides & Rarities - Part II
V různých formátech vyšla reedice „prvního dílu“, vydaného původně v roce 2005 a nově také pokračování kompilace „B-Sides & Rarities“, které obsahuje těžko dostupné B-strany singlů a raritní nahrávky z katalogu a archivu Nick Cave & The Bad Seeds.

B-Sides & Rarities - Part II

710 Kč
Evermore
Evermore je 9. studiové album americké písničkářky Taylor Swif, bylo vydáno v pandemickém roce 11. prosince 2020, necelých pět měsíců po osmém studiovém albu Folklore. Jde o album, které bylo ohlášeno na sociálních sítích jen hodiny před vydáním.

Evermore

1 061 Kč
Hity a rarity
Výběr hitů populární pánské taneční, pěvecké a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova, formace Mig 21 vedené Jiřím Macháčkem obsahuje i řadu rarit a píseň Hej kámo.

Hity a rarity

602 Kč
Choices (6CD Boxset + 6 Artcards)
Limitovaný box Uriah Heep obsahuje vedle známých hitů i méně známé nahrávky z katalogu skupiny, která díky nim pomohla definovat heavy metal jako specifický hudební žánr. Nahrávky byly osobně vybrány současnými i bývalými členy kapely k oslavě padesá

Choices (6CD Boxset + 6 Artcards)

737 Kč
Look At Yourself
Třetí album Uriah Heep dostalo název „Look At Yourself“ a vyšlo v září 1971. Je považováno za jeden z vrcholů kapely. Nyní u příležitosti padesátého výročí vychází na čirém vinylu.

Look At Yourself

710 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 125 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>