Nejprodávanější tituly - září 2022
architektura

Melancholie a dobrodružnost stavění - 11%
Česko–německá publikace 25 dobrodružných architektonických příběhů – portrétů ztracených domů, německého výtvarníka Gottfrieda Müllera. Příběhy vypraví o útrapách stavění, podivnostech stavebníků a vrtoších investorů.
architektura

Melancholie a dobrodružnost stavění

315 Kč
280 Kč
Milan Rejchl: Architektura a výtvarné dílo - 11%
Katalog díla architekta Milana Rejchla. Milan Rejchl (*1936) vystudoval pražskou techniku u architektů Jindřicha Kriseho, Karla Honzíka a Antonína Ausobského.
architektura

Milan Rejchl: Architektura a výtvarné dílo

116 Kč
103 Kč
Praha Václava Havla - 11%

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

architektura

Praha Václava Havla

296 Kč
263 Kč
Pražské usedlosti - 11%
Encyklopedie provázející čtenáře po pražských, zejména viničních, usedlostech se dočkává svého třetího vydání, kromě drobných upřesnění se dočkává změn zejména v rozsáhlé obrazové příloze, kde byly použity mnohé historické i nové fotografie.
architektura

Pražské usedlosti

347 Kč
308 Kč
Katedrála v Chartres - 11%
(1x)
Kniha historika umění Petra Kováče obsahuje rozsáhlý soubor fotografií, které byly většinou pořízeny po nedávném restaurování architektury, soch i sklomaleb chartreské katedrály.
architektura

Katedrála v Chartres

350 Kč
311 Kč
Plzeň - krok za krokem I.
Lexikon centra Plzně zahrnuje všechny domy, církevní stavby, veřejná prostranství či pomníky v historickém centru, vymezeném sadovým okruhem.
architektura
Ukázky

Plzeň - krok za krokem I.

134 Kč
Tři cesty za architekturou - 11%
Kam nás osobitý architekt a spisovatel David Vávra svými kresbami v knize zavede? Podnikneme s ním cestu za základy naší kultury – do Řecka, cestu do země zaslíbené – do Izraele a nakonec cestu za zázrakem nové civilizace Latinské Ameriky.
architektura

Tři cesty za architekturou

358 Kč
318 Kč
Kutná Hora - 11%
(1x)
Jako další z edice UNESCO vydává nakladatelství FOIBOS BOOKS knihu o historickém jádru Kutné Hory s chrámem sv. Barbory a katedrálou Nanebevzetí Panny Marie v Sedlci.
architektura

Kutná Hora

431 Kč
383 Kč
Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
architektura

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Psychologie architektury - 20%
Bydlení zajímá snad všechny a všichni máme na uspořádání svého nejbližšího prostředí nějaký názor, chodíme rádi okukovat, inspirovat se či vybírat pěkné věci do obchodů.
architektura
Ukázky

Psychologie architektury

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 65 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>