Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2022
výchova a rodina

Zrazený otcem - 37%
Kniha známého polského psychologa, psychoterapeuta, spisovatele a buddhisty Wojciecha Eichelbergera přeložená do češtiny se snaží nabídnout pomoc mužům, kteří vyrůstali bez mužských vzorů, a vylíčit v čem spočívá „zrada“ rodiče.
výchova a rodina

Zrazený otcem

158 Kč
99 Kč
Průvodce rodinnou mediací - 11%
V rodinné mediaci nejde jen o rozvody a úpravu péče k dětem, ale i o vztahy mezi sourozenci nebo partnery, o problematiku dědictví, o témata spojená s domácím násilím a o další spory. Téma je ukázáno na velké řadě kazuistik.
výchova a rodina

Průvodce rodinnou mediací

431 Kč
383 Kč
Rodičům na nejhezčí cestu - 11%
Kniha věnovaná prvním dnům, měsícům a rokům života dítěte přináší informace o normálním vývoji, ale i o tom, co zdravému vývoji překáží nebo co ho ohrožuje.
výchova a rodina

Rodičům na nejhezčí cestu

89 Kč
79 Kč
Další dítě v rodině
Autorka nabízí pomoc rodičům sourozenců a dělí se o své zkušenosti výchovné a rodinné poradkyně i o zkušenosti při výchově vlastních dětí.
výchova a rodina

Další dítě v rodině

89 Kč
Dítě – váš partner ve výchově - 52%
Kniha dánského rodinného terapeuta podává pomocnou ruku všem rodičům, kteří by svým dětem chtěli lépe porozumět, a všem dospělým, kteří si s dětmi touží vybudovat zdravý a plodný vztah.
výchova a rodina

Dítě – váš partner ve výchově

207 Kč
99 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

výchova a rodina
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Jak přežít, když mě všechno štve - 11%
Proč potřebuje tuto knihu? Knížka dítěti ukáže, jak zvládat náročné situace a jak si poradit s tím, že se mu něco nelíbí a má na něco vztek. Nejde o to nepříjemné emoce potlačovat, ale najít cestu, jak se s nimi vypořádat a přitom neublížit ostatní
výchova a rodina

Jak přežít, když mě všechno štve

179 Kč
159 Kč
Nenech si to líbit!
Hodně dětí si myslí, že dospělý může všechno a že si na ně může leccos dovolit. Autorka seznamuje dospělé (rodiče, vychovatele), jak děti chránit, jak je vést, aby si osvojily jednání v potenciálně nebezpečné situaci.
výchova a rodina

Nenech si to líbit!

89 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 6%
(2x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
výchova a rodina

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

349 Kč
328 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>