Nejprodávanější e-knihy - září 2022
romantika

Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy - 20%
(1x)
Oblíbená série o rodině Bridgertonových se vrací v čase na konec 18. století k mladé Billie Bridgertonové, jejíž temperament se později projeví v mnoha dalších generacích. Billie je umíněná, nechová se jako dáma a celé dětství strávila potloukáním se po venkově s bratry Rokesbyovými.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy

249 Kč
199 Kč
Italův dědic - 20%
Vzít si Mayu za manželku, zplodit s ní dítě… Pro Raffaeleho to byla výzva! To, že by tím do jeho impéria přibyl další lesklý šperk v podobě nadějné firmy, byl už jenom bonus navíc. A přesvědčit Mayu o tom, že je to i v jejím zájmu, nemohlo být těžké.
romantika
Ukázky

Italův dědic

69 Kč
55 Kč
Jiná, než si myslel - 20%
Pod Gianovou maskou nebilo srdce, neexistovaly pro něj city. Aspoň takový z něj měla Ariana vždycky pocit. Přesto ji tento muž, kterého znala už z doby, kdy byla ještě dítě, považovala za dokonalého…
romantika
Ukázky

Jiná, než si myslel

69 Kč
55 Kč
Královské rozhodnutí - 20%
(1x)
Lucien věděl, jaké to je přijít o ty, které nejvíce miloval. A střežil se proto dát najevo svou slabost. Aurélie ale chtěla jeho sílu…
romantika
Ukázky

Královské rozhodnutí

69 Kč
55 Kč
Musíš se oženit! - 20%
(2x)
Uznávaný architekt Drew Maddox nemá, pokud jde o ženy, zrovna nejlepší pověst, ale jako vyhlášený sukničkář si za ni může především sám. Nový skandál, který se právě v bulváru objevil, ho však může stát skvěle rozjetou kariéru.
romantika
Ukázky

Musíš se oženit!

69 Kč
55 Kč
Návrh - 20%
(4x)
Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml…
romantika
Ukázky

Návrh

339 Kč
271 Kč
Poslední měsíční dívka - 20%
(1x)
Lizzy po rodinné farmě nikdy netoužila.
romantika
Ukázky

Poslední měsíční dívka

382 Kč
306 Kč
Tajemství letní noci - 20%
(3x)
Čtyři mladé dámy se vypravily do Londýna, kde hodlají využít svého půvabu a šarmu k nalezení manžela. Jedna z nich, Annabella Peytonová, má ale úkol ještě těžší než její přítelkyně.
romantika
Ukázky

Tajemství letní noci

279 Kč
223 Kč
Ukradená princezna - 20%
Nastal čas platit dluhy… A Violet zjistila, že tou splátkou za otcův dluh je ona sama. Že se musí stát královnou! Aspoň to tvrdí ten tajemný muž, který se rozhodl odvézt ji na druhý konec planety a předat ji svému vládci a bratrovi.
romantika
Ukázky

Ukradená princezna

69 Kč
55 Kč
Vánoční zázrak - 20%
(2x)
Nový romantický příběh od bestselerového autora Jaye Ashera. Vánoční romance, která vám zlomí srdce, ale přiměje vás brzo začít znovu věřit… Sierra vede dva životy. Jeden v Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků.
romantika
Ukázky

Vánoční zázrak

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 360 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 36 > >>