Nejprodávanější Kniha - září 2022
naučná, odborná a učebnice

Biologie pro gymnázia - 11%
Dvanácté souhrnné vydání středoškolské učebnice zahrnující kapitoly: „Biologie prokaryot, nižších a vyšších rostlin,hub“, „Biologie živočichů“, „Biologie člověka“, „Úvod do obecné genetiky“, „Vybrané kapitoly z obecné biologie“, „Praktická část“....
naučná, odborná a učebnice

Biologie pro gymnázia

1 161 Kč
1 032 Kč
Ekonomické bubliny - 11%
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
naučná, odborná a učebnice

Ekonomické bubliny

323 Kč
287 Kč
Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Páté vydání oblíbeného školního atlasu Česka nabízí kromě nepostradatelných obecně zeměpisných a politických map řadu tematických map, založených na nejnovějších statistických údajích.
naučná, odborná a učebnice

Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

166 Kč
147 Kč
Naučte se kreslit 3D obrázky - 11%
Naučíte se správně přenést předlohu na papír, proniknete do tajů malování takzvanou technikou suchého štětce, která dokáže vytvořit úžasně reálnou texturu a barevné přechody, naučíte se stínovat tak, aby vaše obrázky vystoupily z výkresu...
naučná, odborná a učebnice

Naučte se kreslit 3D obrázky

314 Kč
279 Kč
Kouzlo smyslů - 11%
(1x)
Autor čerpá inspiraci z pramenů tak různorodých jako jsou filosofie Maurice Merleau-Pontyho, balijský šamanismus, apačská vyprávění příběhů i ze své zkušenosti pouličního kouzelníka, aby nám odhalil hlubokou a tajuplnou závislost člověka na přírodě.
naučná, odborná a učebnice

Kouzlo smyslů

448 Kč
398 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
naučná, odborná a učebnice

Maus

424 Kč
399 Kč
Soudruzi! - 11%
Ve své "Historii komunismu" autor zkoumá vznik i rozvoj tohoto hnutí a analyzuje příčiny jeho neslavného konce. Znepokojivé, přesvědčivě napsané a brilantními argumenty podložené vynikající historické dílo.
naučná, odborná a učebnice

Soudruzi!

448 Kč
398 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník - 16%
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.
naučná, odborná a učebnice

Da Vinciho kód - cestovní deník

118 Kč
99 Kč
101 věcí k hledání a nalepování - Farma - 11%

Objevuj předměty a zvířata z farmy. Čeká tě víc než 101 obrázků - některé k hledání, jiné k dolepení. Vyřešíš úkoly a naučíš se vše správně pojmenovat.

naučná, odborná a učebnice

101 věcí k hledání a nalepování - Farma

80 Kč
71 Kč
Avonam - 11%
Ve svém nejnovějším eseji Avonam („jejich vina“) se rabín Efraim K.Sidon věnuje tématu, které již více než sto let představuje ohnisko sváru uvnitř tradičního judaismu.
naučná, odborná a učebnice

Avonam

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>