Nejprodávanější knihy - září 2022
cestopisy

Žena v polární noci - 11%
(5x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestopisy

Žena v polární noci

269 Kč
239 Kč
Busny: Tam - 11%
(1x)
Na co všechno narazíte, když se rozhodnete cestovat napříč Afrikou ve zpola nepojízdném růžovém autobuse? Jsme Marika a David a vydali jsme se do Afriky natáčet seriál. Nápad vyrazit na dobrodružnou cestu vznikl spontánně jednoho večera u piva.
cestopisy

Busny: Tam

313 Kč
278 Kč
Busny: Zpět - 11%
O cestě Mariky a Davida růžovým busem do Afriky s cílem natočit seriál. Vysíláno na Streamu. Příběh o každodenních pocitech a zážitcích, jež oko kamery nezachytilo.
cestopisy

Busny: Zpět

268 Kč
238 Kč
Cesta kolem světa v 80 vlacích - 11%
(1x)
Když Monisha oznámila svůj záměr absolvovat cestu kolem světa v 80 vlacích, všichni si jen klepali na čelo. Přesto netrvalo dlouho a ona skutečně hodila batoh na záda, vzala za ruku svého snoubence Jema a vydala se na pečlivě naplánovanou pouť.
cestopisy

Cesta kolem světa v 80 vlacích

332 Kč
295 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar - 20%
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
cestopisy

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
720 Kč
Podzim - Cesty za horizont - 11%
Čas podzimu je na jedné straně naprosto fantastický, jeho barevnost se mění jako v kaleidoskopu, je to také čas naplnění, kdy sbíráme plody, které nám Země nabízí, ale také doba usínání a příchodu temnot.
cestopisy

Podzim - Cesty za horizont

341 Kč
303 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
cestopisy

Expedice

358 Kč
318 Kč
Jmenuju se Martin - 11%

Cestovatelské zážitky a tipy od jednoho z nejvýraznějších objevů české YouTube scén. Sledujete všechny ty lidi na sociálních sítích a říkáte si, jak to dělají, že jsou pořád na cestách?

cestopisy

Jmenuju se Martin

296 Kč
263 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
cestopisy

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Poslední beduín - 11%
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...
cestopisy

Poslední beduín

438 Kč
390 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 79 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>