Nejprodávanější tituly - září 2022
věda a technika

Spalovací motory - 20%
Odborná publikace jasně a srozumitelně podává ucelený přehled problematiky z oboru pístových spalovacích motorů. Je určena studentům technických automobilních škol všech typů (vyšší odborné, střední i vysoké školy) a samozřejmě i odborné veřejnosti.
věda a technika
Ukázky

Spalovací motory

305 Kč
244 Kč
Škoda Popular a Rapid - 20%
Automobily Škoda Popular a Rapid ze třicátých a čtyřicátých let minulého století patří do zlatého fondu československého motorismu. Tato kniha podrobně mapuje jejich pestrou historii a slovem i obrazem připomíná dobře známé, ale i téměř zapomenuté vozy.
věda a technika
Ukázky

Škoda Popular a Rapid

339 Kč
271 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
věda a technika
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
MiGy nad severním Vietnamem
Kniha MiGy nad Severním Vietnamem zobrazuje leteckou válku ve Vietnamu v letech 1965 až 1975 na základě informací získaných z dokumentů ve vietnamských archivech a z výpovědí severovietnamských letců.
věda a technika

MiGy nad severním Vietnamem

179 Kč
Pilot od žraločí perutě
Autobiografické vzpomínky Berta Hordena na 130 bojových letů. Popisuje jen ty plné akce, rutinní bez jakýchkoliv příhod vypustil. Uvádí pouze své vlastní zážitky. Ostatní piloti 239. křídla zažili obdobná dobrodružství jako on.
věda a technika

Pilot od žraločí perutě

44 Kč
Tři kroky k nirváně - 17%
Fotografie, doprovázené krátkým textem, ukazují krásu chrámových areálů i jejich působivé zasazení do krajiny.
věda a technika

Tři kroky k nirváně

119 Kč
99 Kč
Vývoj konstrukce závodních vozů - 20%
Kniha je určena pro fandy Formule 1, pro zájemce o historii a vývoj technické stránky formulových vozů, ale i pro ty, kdo se zajímají o to, jak vůbec fungují auta, kterými dnes jezdíme.
věda a technika
Ukázky

Vývoj konstrukce závodních vozů

509 Kč
407 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - 20%
Kniha shromažďuje kvalitní výběr osvědčených a léty prověřených stavebních detailů z literatury (knihy, časopisy, musterbuchy) z 18., 19, i 20. století pro dodnes funkční a rozšířené konstrukční systémy zděného domu.
věda a technika
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů

297 Kč
238 Kč
Auta východního bloku - 14%
Ojedinělá publikace je věnována zančkám automobilů Škoda, Tatra, Ifa, Trabant, Wartburg, Sachsenring, Syrena, Warszawa, Polski Fiat, Dacia, Oltcit, Zastava, Moskvič, Lada, Poběda a Volga a připomíná také terénní automobily GAZ, UAZ a ARO atd.
věda a technika

Auta východního bloku

557 Kč
479 Kč
Velitelé praporů SOS - 11%
(1x)
Publikace je vlastně čtvrtým dílem úspěšné trilogie „Jednotka určení SOS“. K jednotlivým životopisům jsou připojeny textové materiály vztahující se k působení dotyčné osoby v legiích, SOS nebo v protinacistickém odboji.
věda a technika
Ukázky

Velitelé praporů SOS

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>