Nejprodávanější knihy - září 2022
ostatní

Pletené šátky a šály - 11%
Pletené šátky jsou zcela nepostradatelné! Ať už jde o lehký šátek na letní období, neformální šátek s kapucí či měkoučký pléd v etno stylu – všechny tyto modely, které budete mít vždy při ruce, skvěle doplní váš outfit!
ostatní

Pletené šátky a šály

179 Kč
159 Kč
Podivná doba - 11%
(1x)

Poprvé se setkali v roce 1978 na schůzce na vrcholcích Krkonoš jako nepřátelé komunistického režimu. Necelých dvanáct let nato se Václav Havel stal československým prezidentem a novinář Adam Michnik šéfredaktorem deníku Gazeta Wyborca.

ostatní
Ukázky

Podivná doba

314 Kč
279 Kč
Pohádkový svět - 11%
Odstraňte přiloženým dřevěným škrabátkem černou vrstvu a odhalte osm fantastických výjevů s princeznami, jednorožci, vílami, rozkošnými zvířaty a spoustou dalších motivů!
ostatní

Pohádkový svět

224 Kč
199 Kč
Porto - 11%
Od nábřeží řeky Douro k plážím Atlantského oceánu, od barokních kostelů k zahradám, od sklepů s portským vínem k trendovým barům ve čtvrti Cedofeita, druhé největší město Portugalska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
ostatní

Porto

242 Kč
215 Kč
Poslední palác - 11%
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.
ostatní

Poslední palác

358 Kč
318 Kč
Prague Sketched / Nakreslená Praha - 11%
Prostřednictvím více než 175 kreseb vytvořených přímo na místě nabízí tato unikátní kniha možnost prohlédnout si Prahu očima amatérských i profesionálních umělců, kteří ve městě žijí.
ostatní

Prague Sketched / Nakreslená Praha

323 Kč
287 Kč
Příběhy impéria
Příběhy Impéria jsou nová česká hra na hrdiny, která vám umožní vyprávět a zažívat neobyčejné příběhy. Díky ní se spolu se svými přáteli můžete pustit do strhujících dobrodružství v kouzelném světě 19. století!
ostatní

Příběhy impéria

314 Kč
Račte vstoupit do divadla - 11%
Katalog k výstavě. Výstava Račte vstoupit do divadla vychází z polozapomenutého fenoménu divadelních cedulí, ukazuje jejich obsahový i formální vývoj a všechny funkce, které cedule a divadelní plakát plnily a plní.
ostatní

Račte vstoupit do divadla

171 Kč
152 Kč
Reflexy a reflexe II - 11%
Pokračování knihy Jiřího Hlušičky „Reflexy a reflexe“ vychází v předvečer autorova životního jubilea. Představuje opět výběr fotografií z posledních let, doplněný autorovými básněmi.
ostatní

Reflexy a reflexe II

180 Kč
160 Kč
Rilkovy „Duineser Elegien“- Interpretace (a deklamace) - 11%
Kniha Miloše Kučery je stejně jako jeho předchozí práce „Sonette an Orpheus“: Interpretace(a překlad) zaměřena proti patetizaci Rilkovy poezie.
ostatní

Rilkovy „Duineser Elegien“- Interpretace (a deklamace)

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>