Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2022
česká

Prašné cesty
Příběh tří generací žen. Do osudů dvou starších žen se promítají dvě světové války. Nejmladší vyrůstala pod vlivem matky - fanatické členky sekty Svědků Jehovových, což nutně poznamenalo její dětství i dospívání.
česká

Prašné cesty

215 Kč
Pravda nebyla k dostání
(4x)
Co všechno vám můžou vzít? Historický román od autorky bestselleru Kdo šije u Podolské. Píše se rok 1982 a v patnáctileté Janě se kromě dospělosti probouzí i poznání, že s minulostí její rodiny není cosi v pořádku.
česká
Ukázky

Pravda nebyla k dostání

359 Kč
Pravomil
(4x)
Román Petra Stančíka s názvem Pravomil je inspirovaný skutečnými příběhy vojáka Pravomila Raichla na jedné straně, a komunistického prokurátora Karla Vaše, který mimo jiné spáchal justiční vraždu generála Heliodora Píky, na straně druhé.
česká

Pravomil

323 Kč
Pro oči nevidím
Psychologa Martina Steina jednoho dne navštíví jeho přítelkyně, se kterou se již řadu let neviděl, a požádá ho, aby jí pomohl nalézt desetiletého syna, který se ztratil.
česká

Pro oči nevidím

269 Kč
Projekt pes (ten můj)
Vítězný rukopis literární soutěže nakladatelství Albatros za rok 2016. Jenda má na světě jen jedno jediné přání – mít psa.
česká
Ukázky

Projekt pes (ten můj)

269 Kč
Prolhaný příběh
Prolhaný příběh je psychologický román české autorky o tom, jak si lidé lžou - navzájem, sami sobě, vědomě i nevědomě.
česká
Ukázky

Prolhaný příběh

314 Kč
Prostitutka a Arab
Příběh o luxusní společnici Graciele, jejímž jediným cílem je v luxusu také žít. Věří, že díky své práci dokáže svést muže svých snů a provdat se za něj. Jednoho dne toho skutečně málem dosáhne. Brian Jones je bohatý a šarmantní muž.
česká

Prostitutka a Arab

305 Kč
Překotná srdce
(1x)
V próze Aleny Wagnerové se čtenář setká s celou řadou reálných historických postav – katolickým biskupem Antonínem Podlahou, spisovateli Karlem Krausem a Rainerem Mariou Rilkem, malířem Maxem Švabinským či osobnostmi Johannese a Sidonie Nádherných.
česká

Překotná srdce

205 Kč
Příběh zmrda 2
(2x)

Příběh Zmrda 2 je pokračování stejnojmenné knihy. Hlavní hrdina Pavel se vrací, aby začal nový život, v němž bude jen na něm, zda se napraví a nebude pokračovat v šikmé ploše života.

česká

Příběh zmrda 2

351 Kč
Příběhy dávného času
(3x)

Nejstarší historie našeho národa optikou moderních vědeckých poznatků

Nenastal čas podívat se na bájné postavy českých dějin trochu kacířským pohledem?

česká
Ukázky

Příběhy dávného času

314 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>