Nejprodávanější tituly v roce 2022
detektivky

Přiznat vinu
Jedné deštivé červencové noci roku 1996 mizí v Praze beze stopy mladá žena. I přesto, že se okamžitě rozbíhá intenzívní pátrání, není nalezena jediná indicie, která by k ní policii přivedla. O dvaadvacet let později jiná žena podléhá zákeřné nemoci a její beznadějně stav vyprovokuje k činu muže.
detektivky
Ukázky

Přiznat vinu

170 Kč
Sedmnáctka - 30%
Martinu Vaňkovou všichni znají jako hodnou holku ze slušné rodiny, která by jen tak z domova neodešla. Proto je její zmizení pouhý týden po oslavě sedmnáctých narozenin pro všechny šokem.
detektivky
Ukázky

Sedmnáctka

169 Kč
118 Kč
Smrtící hry
Pátrání po sériovám vrahovi zavede geneaolga Jeffersona Tayta až do Washingtonu.
detektivky
Ukázky

Smrtící hry

209 Kč
Strach za oponou
(2x)
SHERLOCK HOLMES MÁ BRILANTNÍ MOZEK. ELIÁŠ SATTLER NAVÍC DOKONALÝ ČICH… Na prknech, která znamenají svět, se nejhlubší lidské sny stávají skutečností. Jenže jaro 1913 přináší pražskému Novému německému divadlu samé nešťastné příhody.
detektivky
Ukázky

Strach za oponou

209 Kč
Špetka věčnosti
(2x)
Komisař Adamsberg má problém: z vězení uprchla vraždící ošetřovatelka, kterou kdysi zatkl, a teď má na něho spadeno. Krom toho se svým týmem řeší případ dvou mrtvých mladíků, zdánlivě zabitých při vyřizování drogových účtů.
detektivky

Špetka věčnosti

340 Kč
Vlk na vodítku - 30%
Alan Malchow je zaměstnancem firmy, která organizuje jakési obskurní, náročné „hony na lišku“ po internetu, adrenalinový sport pro bohaté dobrodruhy. Nejprve hledá svou unesenou kolegyni, švagrovou a milenku v jedné osobě pomocí nápověd...
detektivky
Ukázky

Vlk na vodítku

179 Kč
125 Kč
Deník mého mizení
(1x)
Uprostřed hluboké zimy klopýtá lesem u švédského Ormbergu osamělá žena. Paže má pokryté škrábanci, nohy bosé a nepamatuje si, kdo je.
detektivky

Deník mého mizení

179 Kč
Dvojitá vražda - 30%
Čtvrtý příběh ze série románů inspirovaných skutečnými příběhy, které řešili brněnští kriminalisté. Na ten den plukovník Motl hned tak nezapomene. Kriminalisté z mordparty museli vyjet hned ke dvěma případům, ze kterých se vyklubaly vraždy.
detektivky
Ukázky

Dvojitá vražda

169 Kč
118 Kč
Kriminální případy ze starého Písku - 30%
O tom, že písecký spisovatel a emeritní komisař kriminální služby umí hledat v archivech a v dobovém tisku, už své čtenáře mnohokrát přesvědčil.
detektivky
Ukázky

Kriminální případy ze starého Písku

169 Kč
118 Kč
Malovaná pýcha - 30%
Doposud téměř neznámý naivní malíř Michal Jurek se zásluhou bohatého mecenáše a milovníka umění z Olomouce stal téměř ze dne na den známým, módním a vyhledávaným nejen u nás, ale především v Německu a Holandsku.
detektivky
Ukázky

Malovaná pýcha

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100