Nejprodávanější Kniha v roce 2022
světová

Něžná píseň
(3x)
Najmout si pro své dvě malé děti stálou chůvu je jediná možnost, jak Myriam umožnit prosadit se v náročné profesi advokátky. Postupem času však prohlubující se vzájemná závislost na chůvě chytí Myriam i jejího manželai do pasti.
světová

Něžná píseň

241 Kč
Řeka bohů - Faraon
Pro Taitu, jeho spojence a celý Egypt nastávají krušné časy. Po smrti faraona se vlády ujímá nejstarší syn Utterik, zvráceně krutý mladík. Taita je zatčen, obviněn z velezrady a odsouzen. Kniha volně navazuje na knihu Řeka bohů – Bůh pouště.
světová

Řeka bohů - Faraon

314 Kč
Zen a umění údržby motocyklu
(2x)
Kultovní kniha americké literatury, podobně jako Kerouacův román Na cestě či Hellerova Hlava XXII. Spojuje zdánlivě neslučitelné žánry cestovního deníku, románu a filozofických úvah.
světová

Zen a umění údržby motocyklu

359 Kč
Muž bez tváře
(3x)
Fascinující vyprávění o Putinově vzestupu a vládě je vynikajícím dílem žurnalistické literatury a českému čtenáři přinese nejedno překvapení.
světová

Muž bez tváře

314 Kč
Muž z vysokého zámku
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
světová
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
Bludiště
(3x)
V této nádherně ilustrované knize najdete 15 velkých dvoustránkových obrazů složitých a kouzelných bludišť. Vydejte se na cestu tímto fantastickým světem podzemních měst, horkovzdušných balónů, vesnic postavených na stromech a strašidelných domů.
světová

Bludiště

260 Kč
Hudba ticha
(1x)
Hluboko pod Univerzitou existuje temné místo, o němž ví jen málokdo. Jde o zborcené bludiště dávných chodeb, průchodů a dávno opuštěných místností.
světová
Ukázky

Hudba ticha

223 Kč
Smečka rváčů
Bratři Ruben a Cameron žijí na okraji – doslova. Na okraji Sydney, na okraji blahobytu. Ve světě psích závodů, bídy a nezaměstnanosti. Ve světě věčného zápasu. Celý život se rvou, spolu a za sebe.
světová
Ukázky

Smečka rváčů

168 Kč
Syn
(6x)
Sonny je ideální vězeň. V přísně střežené věznici Staten se těší oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník, naslouchá jejich přiznáním a uděluje jim rozhřešení. Roky plynou do chvíle, než si Sonny nečekaně vyslechne jistou šokující zpověď.
světová
Ukázky

Syn

339 Kč
Zimní evangelium
(2x)
Hlavním hrdinou strhujícího debutu amerického prozaika Brendana Kielyho Zimní evangelium je obyčejný šestnáctiletý středoškolák Aidan. Potají rodičům krade sedativa a alkohol a řeší zdánlivě banální problémy se spolužáky a učiteli.
světová

Zimní evangelium

253 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100