Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
erotika

Nenasytná - 20%
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
103 Kč
Nezkrotná - 20%
Eroticko-psychologický román.
erotika
Ukázky

Nezkrotná

149 Kč
119 Kč
Harém po česku! - 20%
(1x)
Ve své knize autor popisuje půlroční hledání budoucí životní partnerky. Proč „Harém?“ Protože si vybíral ze skoro sto dvaceti žen a dívek, které odpověděly na jeho inzerát. S většinou z nich se sešel a několik z nich poznal i blíže.
erotika
Ukázky

Harém po česku!

89 Kč
71 Kč
Ruské lidové erotické povídky - 20%
Další z řady fotoreprintů bibliofilské Edice 69, kterou ve třicátých letech vydával Jindřich Štyrský. Ruské lidové erotické povídky jsou zde doprovozeny erotickými kresbami karikaturisty Františka Bidla, za války nacisty vězněného v Terezíně.
erotika
Ukázky

Ruské lidové erotické povídky

99 Kč
79 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Nebezpečné hry
Isabell Millerová měla jeden velký sen. Chtěla se stát zpěvačkou. Na studium si vydělávala jako číšnice v jednom přepychovém hotelovém baru, kde se noc co noc konaly oslavy, jichž se účastnily celebrity.
erotika
Ukázky

Nebezpečné hry

49 Kč
swingeři.cz - tak si to dočteme - 20%
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
erotika
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
118 Kč
Vražedná vášeň - 20%
(1x)
Rodící se milostný vztah Liliany a Artura krutě poznamená hrůzný zločin. Oba pracují pro laboratoř vyvíjející revoluční lék proti rakovině – a právě o ten má zájem neznámá skupina zločinců, která se nezastaví před ničím.
erotika
Ukázky

Vražedná vášeň

149 Kč
119 Kč
Není zítřku - 20%
Toto půvabné dílko je považováno za nejtypičtější projev francouzské „libertinské“ literatury – 2. pol. 18. století.
erotika
Ukázky

Není zítřku

121 Kč
97 Kč
Paměti Giacoma Casanovy 2 - 20%
Další neuvěřitelné příběhy Giacoma Casanovy, neudolatelného svůdce žen, milovníka sexu, hazardu, alkoholu, ale i vědění.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy 2

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 110 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>