Nejprodávanější knihy v roce 2022
právo

Jak na spolkový rejstřík
Jste jedním ze 60 tisíců existujících spolků, dříve občanských sdružení? Publikace Vás provede procesem nutného zápisu do spolkového rejstříku, který musí do konce roku 2016 provést všechny organizace, které měly dříve tuto právní formu.
právo

Jak na spolkový rejstřík

89 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
Slovník představitelů soudní správy v Čechách v letech 1849-1918 - 11%
Slovník představuje strukturovaná biografická hesla představitelů krajských soudů, zemského, obchodního a vrchního zemského soudu v Praze, a vedoucích státních návladních.
právo

Slovník představitelů soudní správy v Čechách v letech 1849-1918

306 Kč
272 Kč
...právo, jazyk a příběh - 11%
Právo, to nejsou jen texty právních předpisů. Je to samostatný a zvláštní svět. Je to také způsob myšlení plný interpretace, přesvědčování a příběhů. Na někoho může právo působit jako forma magie – vyvolává se slovy a dokáže před očima měnit svět.
právo

...právo, jazyk a příběh

252 Kč
224 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století - 11%
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
právo

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

386 Kč
343 Kč
Zvířecí práva - 11%
Existuje mnoho situací, v nichž by mohla být zvířecí práva, tak jak byla přijata ve Všeobecné deklaraci práv zvířete z roku 1989, dodržována. Přesto tomu tak není. Autor uvádí celou řadu alibi, kterými se zaštiťujeme, abychom mohli zvířecí práva porušovat.
právo

Zvířecí práva

170 Kč
151 Kč
Aktuální pracovněprávní judikatura s podrobným komentářem - 11%
Tato na českém trhu unikátní publikace představuje reprezentativní výběr nejnovějších judikátů v oblasti pracovního práva.
právo

Aktuální pracovněprávní judikatura s podrobným komentářem

422 Kč
375 Kč
Ochrana základních práv a svobod v proměnách práva na počátku 21. století - 6%
Mimořádná monografie věnovaná aktuálním problémům ochrany lidských práv, a to jak v České republice, tak i na evropské a mezinárodní úrovni.
právo

Ochrana základních práv a svobod v proměnách práva na počátku 21. století

332 Kč
312 Kč
Proces s protektorátní vládou - 11%
Publikace analyzuje z právního a politologického hlediska poválečný proces s protektorátní vládou. V úvodu rozebírá politickou a společenskou situaci, za níž se proces konal, a hodnotí právní normy, na jejichž základě byla sestavena žaloba.
právo

Proces s protektorátní vládou

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 99 položek
<< < 1 .. 8 9 10