Nejprodávanější tituly v roce 2022
dospívající mládež

Správná pětka a prázdniny v maringotkách - 11%
„Páni! To je ale paráda! To by byl život!“ Julián, Dick, George, Anna a pes Tim už spolu tráví každé léto a výjimkou nejsou ani tyhle prázdniny.
dospívající mládež

Správná pětka a prázdniny v maringotkách

260 Kč
231 Kč
Střípky času
Kdyby Jana neměla schopnost cestovat zpátky časem, byla by obyčejnou středoškolačkou.
dospívající mládež

Střípky času

269 Kč
Třpytný dvůr - 11%
Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování. Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa.
dospívající mládež

Třpytný dvůr

269 Kč
239 Kč
Mor - 11%

Matka je v sanatoriu. Otec je despota. Venku je mor. Róse je třináct. Má dva starší bratry, despotického otce a tuberkulózní matku, která je již dlouhé měsíce v sanatoriu v Alpách. Matka se má vrátit, ale nevrací se.

dospívající mládež

Mor

179 Kč
159 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
dospívající mládež

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Moře láska má - 11%
Čtenářský výbor Moře láska má se obrací k básním, které by měly oslovit mladého čtenáře (od 13 let), měly by být prvním dotykem s Nezvalovou jedinečnou poezií, jež se nesmazatelně zapsala do dějin literatury 20. století.
dospívající mládež

Moře láska má

241 Kč
214 Kč
Košile noci - 6%
Nakladatelství Argo pokračuje ve vydávání Donžonu jeho dalšími sériemi. Pořadí publikovaných svazků odpovídá chronologii, jak ji zavedl francouzský nakladatel.
dospívající mládež

Košile noci

253 Kč
238 Kč
Krátké pohádky pro unavené rodiče - 11%
(2x)
První pohádková knížka pro děti i rodiče od populárního českého spisovatele Michala Viewegha. Hlavními hrdiny jsou čtyřletá Sára, její dvouletá sestřička Bára, ale také maminka s tatínkem.
dospívající mládež

Krátké pohádky pro unavené rodiče

323 Kč
287 Kč
Erilian - Město čarodějů - 20%
Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové.
dospívající mládež
Ukázky

Erilian - Město čarodějů

169 Kč
135 Kč
Kůstek 7: Přízračné kruhy - 11%
Kůstci spolu s babčou Ben, Trnkou a věrným krysáckým mládětem putují skrze tajemné Přízračné kruhy do Atheiy, pradávného sídelního města královské rodiny. Jediný chybný krok může zvrátit osud celého Údolí.
dospívající mládež

Kůstek 7: Přízračné kruhy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 114 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>