Nejprodávanější knihy v roce 2022
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jak byl vytvořen filmový plakát, co jste viděli v kině, a ta super reklama na zadní stránce časopisu? Nebo jak by vypadala obyčejná fotka, kdybyste k ní přidali pár neotřelých hollywoodských efektů?
počítače

Nejlepší triky pro Photoshop

621 Kč
552 Kč
Numbers hezky česky - 11%
Numbers hezky česky je kompletní český průvodce aplikací Apple Numbers. Kniha přehledně uvádí nejen detailní postupy pro zvládnutí veškerých funkčností Numbers, ale také specifické rady, tipy a příklady.
počítače
Ukázky

Numbers hezky česky

293 Kč
260 Kč
Skleněná klec - 11%
(2x)
Kniha Skleněná klec je oslavou technologie a současně varováním před jejím nesprávným používáním. Její autor, Nicholas Carr, popisuje osobní, společenské a ekonomické důsledky automatizace.
počítače

Skleněná klec

405 Kč
360 Kč
LibreOffice Writer - 11%
Kniha “LibreOffice Writer: Praktický průvodce” přináší návody na typické úlohy, které uživatel zpracovává prostřednictvím textového procesoru. Vysvětluje princip stylů a výhody jejich použití, v nezbytné míře popisuje vlastnosti a nastavení.
počítače

LibreOffice Writer

269 Kč
239 Kč
Mistrovství - Java - 11%
Nehledejte již další zdroje informací, jak se naučit programovat v Javě. V kompletním přehledu Javy vás zkušený autor seznámí se všemi důležitými prvky tohoto programovacího jazyka i s postupy, jak pomocí něj vytvářet plně funkční aplikace.
počítače

Mistrovství - Java

1 341 Kč
1 192 Kč
Bible Microsoft Office 2013 a 365 - 11%
Díky této knize se naučíte využívat jednotlivé programy tohoto balíku pro osobní potřebu, školu, kancelář i vedení vlastní firmy. Knihu využije úplný začátečník i uživatel, který přechází ze starší verze Microsoft Office.
počítače

Bible Microsoft Office 2013 a 365

261 Kč
232 Kč
Buď pánem svého prostoru - 11%
Zajímá vás, jak se bránit proti kyberšikaně, jak předejít zavirování vašeho počítače, jak si zachovat soukromí na sociálních sítích či například jak se nestát obětí darebáků, číhajících na Internetu?
počítače

Buď pánem svého prostoru

206 Kč
183 Kč
Jak na dokonalou prezentaci v PowerPointu
Tato užitečná příručka vám nejen poradí, jak dokonalou prezentaci v programu MS PowerPoint vytvořit, ale také jakým způsobem s hotovou prezentací pracovat.
počítače

Jak na dokonalou prezentaci v PowerPointu

116 Kč
Tvorba open source softwaru
Karl Fogel je velice aktivní vývojář a advokát svobodného softwaru. Pravděpodobně nejznámější je jeho role ve vývoji populárního systému pro správu verzí Subversion, jehož byl po řadu let hlavním vývojářem.
počítače

Tvorba open source softwaru

269 Kč
Přitažlivý interaktivní design - 6%
Jak docílit, aby vaše produkty lidé vnímali jako atraktivní? Aby byl váš design skutečně efektivní, musíte poznat nejen estetická a grafická pravidla, ale především lidské vnímání, chování a rozhodování.
počítače

Přitažlivý interaktivní design

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 114 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>