Nejprodávanější tituly v roce 2022
osobnosti náboženství a myšlení

Návrat k Bohu - 11%
Tato kniha, psaná formou dopisů synovi, líčí třiapadesát let německé historie z pohledu dění kulturního života, jak je vnímal člověk, který se sám řadil k umělcům dvacátých let minulého století.
osobnosti náboženství a myšlení

Návrat k Bohu

239 Kč
212 Kč
Gustav Adolf Procházka - II. patriarcha Církve československé (husitské) - 11%
Publikace je postavena na mnohaleté práci autora s archiváliemi různého druhu (korespondence, osobní vzpomínky, poznámky z deníků, zápisy z jednání) zasazených do širšího kontextu předzvěsti schizmatu, vzniku a vývoje Církve československé.
osobnosti náboženství a myšlení

Gustav Adolf Procházka - II. patriarcha Církve československé (husitské)

584 Kč
519 Kč
Jerzy Popieluszko - Pravdou proti totalitě - 11%
S postavou kněze Jiřího Popieluszka se autor Bernard Brien seznámil při své cestě do Polska roku 2012. Byl jeho příběhem osloven a přijal jej za patrona svého pozdního kněžského povolání.
osobnosti náboženství a myšlení

Jerzy Popieluszko - Pravdou proti totalitě

170 Kč
151 Kč
Mudrci, guruové a zasvěcenci - 20%
Kniha přibližuje život a myšlenky devíti význačných postav světového duchovního života: Aurobindo - Krišnamurti - Brunton - Šivananda - Steiner - Rámakrišna - Vivekananda - Ramana Mahariši - Šankara.
osobnosti náboženství a myšlení
Ukázky

Mudrci, guruové a zasvěcenci

220 Kč
176 Kč
U stolu s papežem Františkem - 11%
Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má kořeny jeho nasazení ...
osobnosti náboženství a myšlení

U stolu s papežem Františkem

404 Kč
359 Kč
Hlubší než nebe, větší než prostor - 11%
Vaše Bytí je hlubší než nebe, větší než prostor – a je již tady. Věnujte pozornost spíše stabilnímu pocitu Bytí než vzrušenému pocitu stávání se něčím, protože stávání se nikdy neskončí. (ÚRYVEK Z KNIHY)
osobnosti náboženství a myšlení

Hlubší než nebe, větší než prostor

340 Kč
302 Kč
Lidé plánují, Bůh se směje - 11%
Newyorská rabínka velmi dojemně, přesvědčivě a s humorem na mnoha příkladech z vlastní zkušenosti vypráví o vlastní cestě k Bohu, k pokoře a přijetí všech stránek života. Řešením je nalezení „božské jiskry“, tj. Božího úmyslu v sobě...
osobnosti náboženství a myšlení

Lidé plánují, Bůh se směje

224 Kč
199 Kč
Mé všechno volá k Bohu
Známý katolický kněz a autor úspěšných duchovních knih pro děti Jan Houkal se tentokrát obrací k dospělému čtenáři. Ve své knize otevírá a přibližuje základní témata člověka, jako je bytí, poznávání, rozhodování, láska, ale i hřích a utrpení....
osobnosti náboženství a myšlení

Mé všechno volá k Bohu

89 Kč
Nejsilnější zbraň - 11%
„Vojáci, kteří byli Kapaunovi nablízku… ho nazývali světcem, viděli v něm dar od Boha. Tento americký voják nikdy nevystřelil ze zbraně, a přece zacházel s nejsilnější zbraní ze všech.
osobnosti náboženství a myšlení

Nejsilnější zbraň

215 Kč
191 Kč
Vladimir Solovjov a jeho doba - 11%
Kniha Alexeje F. Loseva představuje první ucelený životopis Vladimira Solovjova (1953–1900) – filosofa, teologa a nejvýraznějšího ruského myslitele 19. století.
osobnosti náboženství a myšlení

Vladimir Solovjov a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 146 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 15 > >>