Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
křesťanství

Benediktovo evangelium - 20%
Kniha promluv, ve kterých papež Benedikt na základě evangelijních úryvků rozvíjí svá zamyšlení nad životem křesťana dnes.
křesťanství
Ukázky

Benediktovo evangelium

99 Kč
79 Kč
Pár kroků do křesťanství - 20%
Pár kroků do křesťanství je základní kurz určený původně pro druhý stupeň základní školy nebo pro mladší gymnazisty. Obsahuje několik kroků, kterými člověk může vstoupit do oblasti náboženství a později křesťanství.
křesťanství
Ukázky

Pár kroků do křesťanství

120 Kč
96 Kč
Příležitosti a výzvy v komunikaci církve v 21. století - 20%
Komunikace zaujímá v dnešní společnosti přední postavení a nejinak je tomu také v katolické církvi. I tady se v posledních letech musely udát změny, aby církev dokázala držet krok s moderní dobou.
křesťanství
Ukázky

Příležitosti a výzvy v komunikaci církve v 21. století

100 Kč
80 Kč
Apoštolové a jejich doba - 20%
V době, kdy se křesťanství hlásilo o své místo na slunci, bylo podobných sekt v těchto místech na desítky. O prorocích nemluvě. Proč se zrovna křesťanství stalo světovým náboženstvím?
křesťanství
Ukázky

Apoštolové a jejich doba

89 Kč
71 Kč
Cur homo? - 20%
This monograph has set itself the goal to examine, outline, elucidate, and supplement the existing body of knowledge concerning a theme from patristic and medieval theology recalled in 1953 by Marie-Dominique Chenu, ...
křesťanství
Ukázky

Cur homo?

180 Kč
144 Kč
Kristus na židovské cestě - 20%
Již několik desítek let uplynulo od doby, kdy začal Richard Wurmbrand hlásat křesťanské poselství Židům. Jsa sám Žid, prošel od svého obrácení nesčetnými konflikty s mnoha židovskými lidmi. Jeho srdce však zůstalo naplněno horlivou láskou k nim.
křesťanství
Ukázky

Kristus na židovské cestě

54 Kč
43 Kč
Bible - 20%
Jak je to vlastně s Biblí: Kdo napsal tento první světový bestseller? Jaký význam má Starý zákon - pro křesťany a pro židy? O čem pojednává Nový zákon? Právě tady najdete jasný přehled a přesné informace o nejnovějších výsledcích bádání.
křesťanství
Ukázky

Bible

135 Kč
108 Kč
Jezuité - 20%
Byli jezuité papežskou armádou, nebo zmírňovali katolickou víru? Oponovali osvícenským snahám, nebo představovali socialisty, rané předchůdce Karla Marxe?
křesťanství
Ukázky

Jezuité

152 Kč
122 Kč
Kořeny a květy biblických pojmů - 20%
Ohledání a zpřístupnění vybraných biblických pojmů. Autor začíná analýzou hebrejských a řeckých termínů, hledá jejich souvislosti napříč biblickým kánonem.
křesťanství
Ukázky

Kořeny a květy biblických pojmů

95 Kč
76 Kč
Od utrpení k triumfu - 20%
Volné pokračování knihy „Mučen pro Krista“ od židovského křesťana a rumunského evangelikálního pastora.
křesťanství
Ukázky

Od utrpení k triumfu

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 132 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>