Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
cestopisy

Egiho milý deníček - 20%
Egi a jeho deníček jsou od roku 2002 českou internetovou konstantou. Dvacet let spolu s ním fotíme děravými krabicemi, skáčeme z letadla, jezdíme se slepcem za volantem po závodním okruhu, podnikáme čundry a bojujeme se státní správou...
cestopisy
Ukázky

Egiho milý deníček

160 Kč
128 Kč
Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru - 20%
Víte, že v Peru jsou stejně staré pyramidy jako v Egyptě? Pletete si hliněný kopec s pyramidou? Šli byste se do motelu vyspat, nebo se tam dělá něco jiného? Odpovědi naleznete ve vyprávění o tříměsíční cyklistické cestě po Kolumbii, Ekvádoru...
cestopisy
Ukázky

Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru

66 Kč
53 Kč
Na vlnách s Petrem Voldánem - 20%
(1x)
„Koho jsem potkal, co jsem viděl, leccos i zkusil a mnohé zažil...“ Tak charakterizuje Petr Voldán knihu, ve které vás vyzývá – pojďte si povídat. V řádcích se zrcadlí šestadvacetiletá zkušenost s rozhlasovým mikrofonem.
cestopisy
Ukázky

Na vlnách s Petrem Voldánem

225 Kč
180 Kč
Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
cestopisy
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestopisy
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Busny: Zpět - 20%
O cestě Mariky a Davida růžovým busem do Afriky s cílem natočit seriál. Vysíláno na Streamu. Příběh o každodenních pocitech a zážitcích, jež oko kamery nezachytilo.
cestopisy
Ukázky

Busny: Zpět

198 Kč
158 Kč
Doběhnout strach - 20%
Příběh ženy, která se rozhodla postavit vlastnímu strachu, společenským předsudkům i zažitým stereotypům. Příběh ženy, která sama přeběhla Írán. 
cestopisy
Ukázky

Doběhnout strach

249 Kč
199 Kč
Holub a Mašukulumbové - 20%
Kniha „Holub a Mašukulumbové“ je unikátním dílem, které populárně-vědeckou formou zaznamenává proměny afrického života a kultury v období velkých společenských změn 19. a 20. století.
cestopisy
Ukázky

Holub a Mašukulumbové

149 Kč
119 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestopisy
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Sí, vole! - 20%

Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos! Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen.

cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 148 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>