Nejprodávanější knihy v roce 2022
biologie

Hravá příroda - 11%
Probuďte se uprostřed přírody a objevte deset nejrozmanitějších přírodních prostředí v kaleidoskopických barvách od umělecké dvojice Carnovsky žijící v Miláně. Pomocí kouzelných čoček pozorujte džungli, oceány, pláně, lesy a mnoho dalšího.
biologie

Hravá příroda

449 Kč
399 Kč
Jak funguje lidské tělo - 11%
Důležité informace o našem těle - přehledně, graficky, zábavně a hlavně tak, abyste vše pochopili a dokázali si představit, jak se lidské tělo vyvíjelo a jak funguje.
biologie

Jak funguje lidské tělo

269 Kč
239 Kč
Kosti - 11%
Jedinečná publikace mapující kostry celé zvířecí říše!
biologie

Kosti

359 Kč
319 Kč
Obří obleva - 11%
Vydejte se na ces tu po jednotlivých kontinentech pravěké Země a tváří v tvář se setkejte s podivnými, úžasnými a obřími tvory doby ledové.
biologie

Obří obleva

359 Kč
319 Kč
Rozkládací atlas zvířat - 11%
Tato výjimečná rozkládací kniha plná zábavných a poučných informací vás seznámí s jedinečnými zvířaty z celého světa. Dětskou představivost zaujme také obrovská vyjímatelná mapa světa a šest velkých rozkládacích stránek.
biologie

Rozkládací atlas zvířat

269 Kč
239 Kč
To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy lesů a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy lesů a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím?

206 Kč
183 Kč
Záchrana jevů - 11%
(1x)
Barfield líčí svůj pohled na evoluci, na rozpoznávání jevů kolem nás, na procesy, které dovolují přisuzovat světu význam. Smyslové vjemy a jejich zpracování samozřejmě – ale ještě větší podíl mají paměť jedince i kultury, tradice, a jazykové dědictví
biologie

Záchrana jevů

259 Kč
230 Kč
Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
biologie

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Obsahuji davy - 11%
(1x)
Přelomové, nádherně poučné a velmi zábavné pojednání o nejzásadnější revoluci v biologii od dob Darwina - pohled na svět „očima mikroba“, který odhaluje kouzelný a radikálně přestavěný obraz života na Zemi.
biologie

Obsahuji davy

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 146 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>