Nejprodávanější knihy v roce 2022
zdravá výživa

Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
(1x)
Autorky populárního blogu Pinch of nom a stejnojmenné kuchařky (u nás vyšla pod názvem Špetka chuti), připravily další knihu.
zdravá výživa

Další špetka chuti. Každodenní odlehčení

89 Kč
Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově - 11%
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu.
zdravá výživa

Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově

221 Kč
196 Kč
Jedlé město - Vyjděte do ulic!
Jsou města pouze betonovou pouští zahlcenou výfukovými plyny a se psími výkaly na každém rohu? Ani náhodou! Stranou od nákupních center a hlavních tříd je možné v každém městě objevit překvapivě zdravé poklady rostlinné říše.
zdravá výživa
Ukázky

Jedlé město - Vyjděte do ulic!

89 Kč
Low Carb - 11%

Hodujeme bez výčitek! Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.

zdravá výživa

Low Carb

179 Kč
159 Kč
Veganská kuchařka - 11%
Ať už jste vegetariány, začínáte s veganskou stravou nebo máte chuť přidat do své stravy více zeleniny a ovoce, tato kuchařka pro vás bude tou pravou inspirací.
zdravá výživa

Veganská kuchařka

170 Kč
151 Kč
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše - 2. vydání - 11%
(1x)
Objevte s námi zdravé a dobré kaše: sladkou a přitom zdravou snídani či svačinu, ale třeba i slanou verzi jako rychlý oběd či večeři! Vždy s čerstvými surovinami a mnoha důvtipnými doplňky pro vaše zdraví.
zdravá výživa

Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše - 2. vydání

359 Kč
319 Kč
Rychlé fit recepty - 11%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě.
zdravá výživa

Rychlé fit recepty

314 Kč
279 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
zdravá výživa

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 176 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 18 > >>