Nejprodávanější knihy v roce 2022
relaxace a cvičení

Nejen jóga pro bolavá záda - 11%
Ať už trpíte bolestmi zad po úrazu, nebo se objevily v důsledku sedavého životního stylu či špatného držení těla, jistě víte, jak moc vás dokážou omezovat i při těch nejjednodušších činnostech.
relaxace a cvičení

Nejen jóga pro bolavá záda

314 Kč
279 Kč
Tvarování těla pro muže a ženy - 11%
Jak si cvičením upravit vlastní tělo tak, abychom s ním byli spokojeni - bez bolestí zad a kloubů, bez přebytečného tuku? Návod pro začátečníky i cvičitele dává autor na základě svých zkušeností vysokoškolského učitele a trenéra.
relaxace a cvičení

Tvarování těla pro muže a ženy

538 Kč
478 Kč
Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
relaxace a cvičení

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Jóga pro hezký den - Dobré ráno, přátelé! - 11%
Sled pozic Jógy na dobré ráno je zaměřen na všechny děti, jež od probuzení překypují energií.Tato kniha, napsaná ve spolupráci s Italskou asociací dětské jógy, nabízí rituál, který dětem pomůže se pořádně probudit a připravit se na nadcházející den.
relaxace a cvičení

Jóga pro hezký den - Dobré ráno, přátelé!

224 Kč
199 Kč
Jóga vhledu - 11%
Uznávaná učitelka jógy a meditace Sarah Powers je známá a oblíbená pro svůj unikátní přístup, v němž propojuje tradiční jógu s meridiány čínské medicíny a s buddhistickou meditací. ..
relaxace a cvičení

Jóga vhledu

403 Kč
358 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
relaxace a cvičení

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
relaxace a cvičení

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Pohybový systém - 11%
Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém.
relaxace a cvičení

Pohybový systém

432 Kč
384 Kč
Škola hathajógy - Cvičení pro začátečníky i pokročilé - 11%
V této knize najdeš stručný a přesný popis jógových cvičení ve čtyřech stupních – od začátečníků až po pokročilé. Obsahuje čtyři cvičební jednotky, na každou z nich budeš potřebovat přibližně 30 minut času.
relaxace a cvičení

Škola hathajógy - Cvičení pro začátečníky i pokročilé

385 Kč
342 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
relaxace a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 160 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>