Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
Vysoké školy a VOŠ

Zdravotnická psychologie - 20%
Základní učebnice pro předmět zdravotnická psychologie na všech stupních studia ošetřovatelství je koncipována jako teoreticko - praktický celek. V teoretické části seznamuje čtenáře s problematikou psychologie nemocných.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Zdravotnická psychologie

246 Kč
197 Kč
Interní ošetřovatelství I - 20%
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Interní ošetřovatelství I

246 Kč
197 Kč
Praktická komunikace v medicíně - 20%
Skvěle napsaná kniha, která je pro naši odbornou veřejnost potřebná jako sůl, v sobě spojuje prvky vědeckého díla i učebnice. Autorka, která nejen učí na vysoké škole, ale je i známá publicistka, jasně dokazuje, že ví, o čem píše.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Praktická komunikace v medicíně

208 Kč
166 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Patobiochemie - 20%
Publikace je určena zejména pro studenty medicíny a byla vytvořena kolektivem předních odborníků 1. LF UK v Praze. Kniha podobného charakteru není tohoto času k dispozici.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Patobiochemie

254 Kč
203 Kč
Neurologie pro studium i praxi - 20%
Mimořádně zajímavé dílo, které shrnuje jak obecnou, tak i speciální neurologii, a které může být jednak pregraduální učebnicí, jednak publikací pro ne-neurology.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Neurologie pro studium i praxi

501 Kč
401 Kč
Vojenská toxikologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá vysoce jedovatými bojovými otravnými látkami a látkami zvláštního účinku (např. psychicky zneschopňujícími).
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Vojenská toxikologie

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 169 položek
<< < 1 .. 15 16 17