Nejprodávanější tituly v roce 2022
erotika

Sexy profesor - 11%
(2x)
Poprvé jsem Caina Westa uviděla v baru. Všimnul si, že koukám jeho směrem, a vyložil si to tak, že mám zájem. To byl samozřejmě nesmysl. Moc dobře jsem věděla, co je zač, a chystala jsem se mu to pěkně od plic povědět
erotika

Sexy profesor

269 Kč
239 Kč
Justina - 11%
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
359 Kč
Unesená - 20%
Napínavý psychologicko-erotický příběh čerpající ze skutečných událostí, který v sobě nese prvky tvrdé pornografie.
erotika
Ukázky

Unesená

89 Kč
71 Kč
Pikantní příběhy - 11%
Čtvrtý svazek humorných erotických povídek zahrnuje další sexuální deviace a incestní příběhy. Také satirický pohled na přístup k pohlavnímu životu za totality.
erotika

Pikantní příběhy

297 Kč
264 Kč
Hanbaté příběhy - 11%
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
239 Kč
Jedna noc 1: Zaslíbená - 20%
(1x)
Další román Jodi Ellen MalpasovéLivy ještě nikdy nezažila takovou vášeň jako teď. Dokonale krásný a záhadný Miller Hart ji uchvátil od prvního setkání, od prvního okamžiku, kdy ho uviděla. Fascinuje ji, a ona fascinuje jeho.
erotika
Ukázky

Jedna noc 1: Zaslíbená

199 Kč
159 Kč
Prostopášné příběhy - 20%
Příběhy shrnuté v této knize se týkají různých dob, odehrávají se v rozličných zemích a v různém společenském prostředí. Zasahují také do několika žánrů. Jsou zaměřené eroticky, oplývají humorem i soucitem.
erotika
Ukázky

Prostopášné příběhy

98 Kč
78 Kč
První experimentální
Šest úsměvných eroticky laděných povídek s překvapivou pointou sepsaných pro pobavení velectěného publika.
erotika

První experimentální

89 Kč
Sexie - deníček nymfomanky - 20%
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
erotika
Ukázky

Sexie - deníček nymfomanky

119 Kč
95 Kč
Penis monology
„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout?
erotika
Ukázky

Penis monology

194 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 184 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>