Nejprodávanější knihy v roce 2022
sport a fitness

Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
sport a fitness

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Objevujeme svět! Fotbal - 11%
Navštiv fotbalové utkání a nauč se pojmenovat vše, co můžeš na fotbale vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
sport a fitness

Objevujeme svět! Fotbal

224 Kč
199 Kč
Pan trenér - 11%
Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři.
sport a fitness

Pan trenér

251 Kč
223 Kč
Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
sport a fitness

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Pohybový systém - 11%
Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém.
sport a fitness

Pohybový systém

432 Kč
384 Kč
Příběh české rekordwoman
V srpnu 1934 překonala Zdenka Koubková na Světových ženských hrách v Londýně světový rekord v běhu na 800 metrů. Tehdejší tisk ji oslavoval jako nejlepší běžkyni a možná i lehkou atletku světa. V Československu ji znal každý.
sport a fitness

Příběh české rekordwoman

224 Kč
Škola hathajógy - Cvičení pro začátečníky i pokročilé - 11%
V této knize najdeš stručný a přesný popis jógových cvičení ve čtyřech stupních – od začátečníků až po pokročilé. Obsahuje čtyři cvičební jednotky, na každou z nich budeš potřebovat přibližně 30 minut času.
sport a fitness

Škola hathajógy - Cvičení pro začátečníky i pokročilé

385 Kč
342 Kč
Tisíc kilometrů v sedle - 11%
Již devátý svazek ed. řady Manu propria zavede čtenáře do prostředí prvorepublikového jezdeckého sportu. Přináší edici deníků ze dvou dálkových jízd hudebního skladatele a publicisty, ale také aktivního sokolského jezdce Bohuslava Taraby.
sport a fitness

Tisíc kilometrů v sedle

188 Kč
167 Kč
Úchvatné světové cyklistické trasy - 11%
(1x)
Není nad objevování světa z cyklistického sedla... Šlápněte do pedálů a do brašny si přibalte tuto knihu s nejkrásnějšími cyklistickými trasami planety.
sport a fitness

Úchvatné světové cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
EURO 2016
Kniha přináší nejpozoruhodnější okamžiky a fakta z mistrovství Evropy ve fotbale 2016 ve Francii. Díky zvýšení počtu účastníků se odehrál rekordní počet utkání, poprvé bylo na programu i osmifinále.
sport a fitness

EURO 2016

179 Kč
Kolečkama vzhůru - 11%
Je normální po padesátém roce věku začít soutěžit v letecké akrobacii? To je otázka, ale fakt, že to jde, je popsán v této publikaci. Dá se v ní nalézt popis zábavné cesty k takovému počinu.
sport a fitness

Kolečkama vzhůru

261 Kč
232 Kč
Krav Maga Survival - 11%
Zkušený bojovník a instruktor boje zblízka Tom Jayo" Madsen objasňuje bez falešných představ a nereálné akrobacie, jak přežít na ulici.
sport a fitness

Krav Maga Survival

296 Kč
263 Kč
Pavel Srniček Vlastními slovy
Pavel Srniček byl borec. Borec v nejlepším smyslu slova. Jako kluk vyrůstal ve velmi složitých sociálních podmínkách, ale možná právě těžké chvíle z dětství z něj udělaly silného a férového chlapa.
sport a fitness

Pavel Srniček Vlastními slovy

89 Kč
Roger Federer Biografie tenisového génia - 11%
Roger Federer je téměř všeobecně považován za nejlepšího tenistu všech dob, pro někoho je i nejlepším sportovcem.
sport a fitness

Roger Federer Biografie tenisového génia

440 Kč
391 Kč
Splátka životem - 11%
Reportér a spisovatel Josef Klíma zpovídá desítky lidí od hokeje a postupně odkrývá závažné skutečnosti ze zákulisí nejoblíbenějšího zimního sportu.
sport a fitness

Splátka životem

197 Kč
175 Kč
Šťastný života běh - 11%
Ve své nové knize Miloš Škorpil popisuje, co zažívá běžec na trase ultramaratonu nebo při několikadenních závodech, kdy pro únavu a vyčerpání ani pořádně neví, zda se mu to všechno jenom nezdá.
sport a fitness

Šťastný života běh

251 Kč
223 Kč
Zuzana Hejnová: rychlá holka

Nadaná atletka z Liberce. Nezdolná bojovnice. Rozená vítězka a zároveň skromná dívka. Nadaná atletka, která vždycky věděla, že talent je jenom odrazovým můstkem a sám o sobě ji na vrchol nevystřelí.

sport a fitness

Zuzana Hejnová: rychlá holka

62 Kč
Bosé běhání - 11%
Michael Sandler patří mezi průkopníky bosého běhání, a proto je právě on ideálním průvodcem, jak začít s bosým běháním. Srozumitelně a neideologicky popisuje základní prvek bosého běhání, jímž je technika.
sport a fitness

Bosé běhání

314 Kč
279 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
sport a fitness

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Pusťte se do golfu - 11%

Kniha je návodem, jak snadno vstoupit do golfového prostředí a vyhnout se tak problémům a nástrahám, které často potkávají začínající golfisty, v tomto případě hlavně golfistky.

sport a fitness
Ukázky

Pusťte se do golfu

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 341 - 360 z 381 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>