Nejprodávanější hudba v roce 2022
ostatní

Antologie moravské lidové hudby 4
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
ostatní

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
Live At The Paramount
Jedná se o koncert ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Koncert vyšel jako součást Super deluxe edice i samostatně na DVD a Blue-ray k dvacetiletému výročí alba „Nevermind”. Natočené záběry jsou jedinými z archivu kapely.
ostatní

Live At The Paramount

881 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
ostatní

Bezobav

224 Kč
Beňa & Ptaszek v kriminále
Většinu zde interpretovaných skladeb složili černí hudebníci z amerického jihu přímo ve vězení, na nucených pracích nebo při otrocké práci na bavlníkových plantážích. Nahrávka obsahuje jako bonus i závěrečný jam Beni a Ptaszka s vězeňskou kapelou Work Therapy z věznice Mírov v České republice.
ostatní

Beňa & Ptaszek v kriminále

224 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
ostatní

Půlpes

224 Kč
Tapas
(1x)
Čtyřčlenná, čistě ženská kapela BraAgas a její třetí řadové album. Písně z celé Evropy s datem vzniku v rozpětí tisíce let podávají dámy na albu Tapas ve velmi moderních aranžích. A s takovou energií a pozoruhodnými vícehlasy, že s nimi s chutí procestujete celý kontinent během čtyřiceti sedmi minut.
ostatní

Tapas

269 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
ostatní

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
O Vánocích zpívám
Album obsahuje známé vánoční tituly i méně známé francouzské a španělské vánoční písně. Většina skladeb se nese v poklidném jazzovém duchu Vánoc, což jistě potěší jazzové fanoušky i obdivovatele zpěvačky Ireny Budweiserové.
ostatní

O Vánocích zpívám

224 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 207 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>