Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružné

Skřivánci ve válce - 20%

Dojemný příběh o lásce a obětavosti Klárka a její bratr Petr tráví každé léto v Cornwallu společně se svými prarodiči a charismatickým bratrancem Rupertem. Ale idyla končí každé září, kdy se Petr a Rupert vrací do internátní školy a Klárka se nudí v domě svého otce, jenž pořád není doma.

dobrodružné
Ukázky

Skřivánci ve válce

209 Kč
167 Kč
Soví zpěv - 20%
Brémy 2046. Déšť. Vytrvalý, intenzivní, bez konce. Přesto život plyne dál, podle obvyklých pravidel vyspělé civilizace, s jistotou technické dokonalosti. Přívaly kalných vod však protrhnou „absolutně bezpečnou“ Novou hráz... Sedmnáctiletý Armin, jeho devítiletá sestřička Géza a Rebeka, dívka plná otazníků, spolu prožívají tváří v tvář katastrofě vzrušující drama, při němž místo technických zázraků rozhodnou lidské city a činy.
dobrodružné
Ukázky

Soví zpěv

179 Kč
143 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Strašidelnická - 20%
(1x)
Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem.
dobrodružné
Ukázky

Strašidelnická

249 Kč
199 Kč
Titáni - 20%
Když byl Olymp před nedávnou dobou zničen, Olympané se přesunuli na Titus. Země byla prohlášena za území v karanténě, kam Olympané i Titáni mají zakázaný přístup. Stejně tak lidé nesmí za žádných podmínek vstoupit na Titus.
dobrodružné
Ukázky

Titáni

249 Kč
199 Kč
Zázračné koťátko - Splněné sny - 20%
Další příběh kamarádek Olivie a Ely a jejich kouzelného koťátka Mazlinky.
dobrodružné
Ukázky

Zázračné koťátko - Splněné sny

212 Kč
170 Kč
Ztraceni ve vlnách - 20%
(1x)
Měl to být výlet, na který nikdy nezapomenou. Nikoho ovšem nenapadlo, že nastane taková katastrofa. Zámořská loď, na které se plavili, začala hořet a potápět se.
dobrodružné
Ukázky

Ztraceni ve vlnách

149 Kč
119 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 241 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 25 > >>