Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružství

Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
dobrodružství
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
dobrodružství
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
Já a Anastázie - 20%

Příběh o opravdovém holčičím přátelství. Každá je jiná: Markéta podědila dědečkovu vášeň pro vědu a vyzbrojená lupou a mikroskopem prozkoumává svět, zatímco Anastázie jím lehkými baletními krůčky proplouvá.

dobrodružství
Ukázky

Já a Anastázie

179 Kč
143 Kč
Kletba prince Fabrise - 20%
(1x)

Vydejte se na strhující výpravu za záchranou království! V den svých dvanáctých narozenin se princ Fabris dozví, že ho postihla rodová kletba: nesmí už nikdy vzít do ruky žádnou zbraň, jinak celé království čeká záhuba.

dobrodružství
Ukázky

Kletba prince Fabrise

209 Kč
167 Kč
Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů - 20%

Bonusový díl k trilogii Magnus Chase a bohové Ágardu! V devíti říších stále není klid. A protože Magnus Chase odjel navštívit sestřenici Annabeth, nezbývá, než aby svou kůži nesli na trh jeho staří známí – odvážná Samirah a její snoubenec Amir, trpaslík Blitzen a elf Hearthstone, drzá Mallory Keenová, lamželezo Nedorost Gunderson, bojovný Týdžej Jefferson a proměnlivá/ý Alex Fierro. Povede se jim pod ochrannou rukou boha Ódina vystopovat hromovládce Thora a znovu oddálit ragnarök, den zkázy?

dobrodružství
Ukázky

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů

209 Kč
167 Kč
Město duší - 20%

Žijeme v utajení. Už hodně dlouho... Originální česká fantasy o vědeckém experimentu s děsivými následky. Dovedete si představit, že ve světě, kde vládne přetvářka a faleš, existuje společnost, v níž je zakázáno skrývat své emoce?

dobrodružství
Ukázky

Město duší

209 Kč
167 Kč
Ostrov na konci všeho - 20%

Dojemný příběh o statečnosti a ztrátě od autorky Dívky z inkoustu a hvězd Ami žije se svojí nemocnou matkou na ostrově, který je omýván mořem stejně modrým jako blankytná obloha. Miluje to tu a nikdy by ji nenapadlo, že bude muset tento ráj opustit.

dobrodružství
Ukázky

Ostrov na konci všeho

249 Kč
199 Kč
Praštěný trpaslík - 20%

Najde trpaslík cestu domů? Sourozenci Martin a Štěpánka tráví prázdniny na vesnici u babičky. Jednou při procházce lesem objeví v domečku, který tam postavili, živého trpaslíka!

dobrodružství
Ukázky

Praštěný trpaslík

189 Kč
151 Kč
Ranč Stříbrný poník: Bublina - 20%

Poutavý příběh a dobře zvolená náročnost textu povzbudí děti k tomu, aby chtěly číst samy a častěji. Terezka a Míša rády jezdí na ponících. A teď se připravují na svůj první jezdecký závod v životě. Těší se, ale také se tak trochu bojí.

dobrodružství
Ukázky

Ranč Stříbrný poník: Bublina

129 Kč
103 Kč
Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy - 20%
Třinácté narozeniny převrátí Sheile život na ruby. Poprvé se promění v delfína, a začne tak jedno velké dobrodružství! Společně s Mariem se vydá na cestu, aby zachránila jeho matku ze spárů strašlivého Zaidona, Pána hlubin, kterému musí přinést sedm magických kamenů.
dobrodružství
Ukázky

Sheila, dcera delfínů: Tajemství Atlantidy

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 242 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>