Nejprodávanější knihy v roce 2022
věda a technika

Vzduch jako střelivina - 11%

Pojem „vzduchovka“ je v obecném povědomí často chápán jako cosi, co málo prozíraví rodiče koupí svému synkovi, aby to v konečném důsledku často vedlo jen k mrzutostem se sousedy.

věda a technika

Vzduch jako střelivina

314 Kč
279 Kč
Automobily - 11%
Brožovaná knižní publikace o 160 plnobarevných stranách, která pojednává o mistrových studiích veteránů od počátků vzniku světového automobilismu až do roku 1950. Publikace obsahuje velmi málo známé i dosud nezveřejněné mistrovy kresby.
věda a technika

Automobily

449 Kč
399 Kč
Cyklistické jednotky československé armády - 11%
V druhé polovině 19. století se jako jeden z produktů technické revoluce objevilo jízdní kolo. V posledních dekádách jej začaly používat některé armády a v průběhu první světové války cyklistické jednotky tvořily nedílnou součást řady armád.
věda a technika

Cyklistické jednotky československé armády

243 Kč
216 Kč
Můj život mezi zbraněmi - 11%
Respektovaný zbraňový konstruktér v této publikaci shrnuje své dosavadní publikační výstupy a čtěnářům poprvé v úplnosti představuje svůj barvitý život a bohaté dílo až po letecký kanón Plamen.
věda a technika

Můj život mezi zbraněmi

251 Kč
223 Kč
Parníky vyplouvají
Vedle kapitol o organizaci labské paroplavby a technickém vývoji jejích plavidel je do knihy pojato několik kapitol méně technických: O životě a plavbách českých soukromých loďařů, o třech parnících stejného jména apod.
věda a technika

Parníky vyplouvají

269 Kč
Jak postavit kvalitní krby - 11%
(1x)
V knize najdete poprvé veřejně publikované, skutečné profesionální informace a to od známého profesionálního kamnáře, kde odkrývá vše o stavbě i užívání krbů ve vašem domku.
věda a technika
Ukázky

Jak postavit kvalitní krby

314 Kč
279 Kč
Pušky a samopaly - 11%
Kniha Pušky a samopaly je rozdělena do tří částí. V první jsou popsány a vyobrazeny opakovačky a samočinné pušky „první generace“z konce 19. století, druhá část knihy je věnována samopalům a část třetí puškám „druhé generace“ – automatům.
věda a technika

Pušky a samopaly

314 Kč
279 Kč
Revolvery a pistole - 11%
V této knize jsou popsány a vyobrazeny revolvery a pistole. Informují o stavu tohoto odvětví střeleckých zbraní na celém světě od vzniku jednotlivých nábojů až po dnešní dobu.
věda a technika

Revolvery a pistole

359 Kč
319 Kč
Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek - 11%
Milovníci traktorů a náklaďáků si s touto knihou užijí skvělou zábavu při spoustě činností spojených s vybarvováním a nalepováním 1000 samolepek.
věda a technika

Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek

143 Kč
127 Kč
Na křídlech ČSA
Autor popisuje dobu strávenou v ČSA a svou lásku k létání.
věda a technika

Na křídlech ČSA

179 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 277 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>