Nejprodávanější tituly v roce 2022
kuchařky

Četnická kuchařka - 20%

Chcete si uvařit a upéci jídlo dle dobových receptů, podle nichž vařily a pekly kuchařky v četnických kasárnách?

kuchařky
Ukázky

Četnická kuchařka

119 Kč
95 Kč
Fit recepty 2. díl - 11%
Druhé pokračování úspěšné kuchařky Fit Recepty se 155 novými, originálními recepty.
kuchařky

Fit recepty 2. díl

347 Kč
308 Kč
Helenčino pečení / Rodinné recepty - 11%
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek Helenčino pečení najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné „poklady“, které si předávají z generace na generaci.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Rodinné recepty

146 Kč
130 Kč
Helenčino pečení / Zámecké cukroví - 11%
Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a dalších surovin. Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné dobroty. Některé z úprav se dochovaly dodnes a v českých a moravských rodinách zdomácněly.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Zámecké cukroví

142 Kč
126 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - 11%
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
kuchařky

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

584 Kč
519 Kč
Kuchařka ze Svatojánu BOX - 11%
(1x)
Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Populární blogerka Eva Francová v souboru tří knih přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné.
kuchařky

Kuchařka ze Svatojánu BOX

899 Kč
799 Kč
Kváskové pečení - 11%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
kuchařky

Kváskové pečení

359 Kč
319 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - 20%
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
kuchařky
Ukázky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

75 Kč
60 Kč
Medová kuchařka - 11%
V této 224 stránkové publikace najdete zajímavé informace o medu, spoustu medových rad a medových receptů.
kuchařky

Medová kuchařka

179 Kč
159 Kč
Moučníky - Moderně i tradičně - 11%
Nevíte, jak si poradit s kynutým těstem? Jak se má správně šlehat šlehačka? Jak dlouho šlehat piškotové těsto? Zalistujte a dozvíte se to! Vedle dobrých rad v této kuchařce najdete recepty na moučníky všech možných druhů - nepečené, křehké, a linecké, smažené...
kuchařky

Moučníky - Moderně i tradičně

143 Kč
127 Kč
Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů - 11%
Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jí
kuchařky

Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů

359 Kč
319 Kč
Pochoutky pro hosty - 11%
Zazvoní Vám snad zanedlouho u dveří návštěva? Čekáte příbuzné? Chcete okouzlit své nejbližší? Ať už jde o oslavu, párty anebo dětskou párty, tato knížka Vám pomůže zpestřit posezení s rodinou anebo přáteli rychlými a chutnými pochoutkami.
kuchařky

Pochoutky pro hosty

197 Kč
175 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Škoda nevařit 2 - 11%
Martinova první kuchařka vyšla, když mu bylo pouhých 17 let, a hned si získala nejen chutě čtenářů, ale taky ocenění za 3. nejlepší prvotinu světa. Druhá kniha Martinovi vychází v jeho 22 a je stejně originální a nekonvenční jako autor sám.
kuchařky

Škoda nevařit 2

449 Kč
399 Kč
Z fitka do kuchyne špeciál - 11%

Chceš schudnúť? Bez jojo efektu? S dobrým jedlom? A hlavne už NAVŽDY? Ak je tvoja odpoveď jedno veľké a hlasité ÁNO, si náš človek!

kuchařky

Z fitka do kuchyne špeciál

557 Kč
495 Kč
Zdravé cukroví - 11%
(1x)

Máte rádi tradiční svátky, ale chcete jim dodat jiskru a překvapit své blízké, přátele či kolegy něčím novým, dobrým a současně zdravým? První česká vánoční kuchařka živé stravy je jednoduchý a nápaditý manuál s celoročním použitím.

kuchařky

Zdravé cukroví

241 Kč
214 Kč
Bible zelených smoothie

Superpotraviny v každém doušku.


Je všeobecně známo, že každodenní strava bohatá na ovoce a zeleninu může maximalizovat vaše zdraví a pohodu. Ale věděli jste, že každodenní pití smoothie z ovoce a zeleniny může výrazně zvýšit množství záchranných

kuchařky

Bible zelených smoothie

134 Kč
Burgery - 11%
Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize.
kuchařky

Burgery

161 Kč
143 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
kuchařky

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Zobrazuji 501 - 520 z 747 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 .. 38 > >>