Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
ekonomie

Praktický průvodce podnikatele
Publikace slouží především jako výukový materiál. Je psaná srozumitelnou formou a jednotlivá témata jsou vysvětlena na praktických příkladech. Kniha zároveň obsahuje řešení úkolů. Je určena především pro začátečníky v této oblasti.
ekonomie

Praktický průvodce podnikatele

179 Kč
Trhy práce v České republice po roce 1989 - 11%
Kniha přináší pohled na trh práce v České republice, jeho problem a navrhovaná řešení v průřezu posledních dvou dekád. Publikace vznikla jako soubor kolektivních studií Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích.
ekonomie

Trhy práce v České republice po roce 1989

260 Kč
231 Kč
Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích - 11%
Záměrem této publikace je ukázat na právní, účetní a daňové řešení vybraných účetních operací. Počínaje založením obou kapitálových společností, přes jednotlivé oblasti jejich hospodaření, až po uzavření účetních knih.
ekonomie

Účetnictví, daně a audit v obchodních korporacích

260 Kč
231 Kč
Úspěšná nezisková organizace
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie

Úspěšná nezisková organizace

89 Kč
Zdravá a nemocná ekonomika - 11%
V roce 1922 vysvětlil Rudolf Steiner studentům ekonomie zákonitosti ekonomického procesu, při němž působením práce a kapitálu vznikají hodnoty. Současný německý ekonom Stephan Eisenhut konfrontuje Steinerův výklad se stěžejními ekonomickými teoriemi.
ekonomie

Zdravá a nemocná ekonomika

171 Kč
152 Kč
Ekonomika v souvislostech - 11%

Řešení globálních výzev dnešního světa, ať už politických, environmentálních, nebo finančních, staví před ekonomickou vědu požadavek na uvažování v širších souvislostech. Cílem této publikace je tento kontext načrtnout a ekonomické jevy analyzovat.

ekonomie

Ekonomika v souvislostech

176 Kč
156 Kč
Lesk a bída měnové politiky - 11%
Co pro nás dělá měnová politika a co pro nás naopak udělat nemůže? Proč vedle úspěchů také mnohdy selhává? Tyto zásadní otázky nastoluje nová kniha známé české ekonomky Stanislavy Janáčkové. Měnová politika podle autorky není všemocná.
ekonomie

Lesk a bída měnové politiky

149 Kč
132 Kč
Manažerská psychologie - 11%
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci.
ekonomie

Manažerská psychologie

386 Kč
343 Kč
Veřejné finance - 11%
Publikace pomůže čtenáři pochopit vzájemné vazby v oblasti veřejných financí, vysvětluje fungování jednotlivých prvků veřejných financí, nastiňuje aktuální problémy a možnosti jejich řešení.
ekonomie

Veřejné finance

269 Kč
239 Kč
The Devil’s Dictionary of Economics & Finance - 11%
Motto: Teach a man to fish and he will eat for life. Give him someone else’s fish and he will vote for you.
ekonomie

The Devil’s Dictionary of Economics & Finance

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 280 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>