Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
rodina a dítě

Analýza vyučování - 20%
Vyučovací proces lze poměrně jednoduše a jednoznačně vymezit - žáci se učí a učitel řídí jejich učební činnosti. Ale vyučování je i přes všechna možná jednoduchá vymezení poměrně složitým procesem, do kterého vstupuje mnoho prvků.
rodina a dítě
Ukázky

Analýza vyučování

271 Kč
217 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
rodina a dítě
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Plánované rodičovství - 20%
Uvažujete o miminku a chcete otěhotnět? Chcete si otěhotnění naplánovat, být zdravá a připravená na těhotenství? Nezoufejte. Kniha renomovaného českého autora, MUDr. Stanislava Trči, CSc., vám přináší spolehlivé rady.
rodina a dítě
Ukázky

Plánované rodičovství

169 Kč
135 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
rodina a dítě
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Výchova k psychické odolnosti dítěte - 20%
Milí rodiče, vítáme vás u knihy, která vám přináší nápady, tipy a povzbuzení při výchově vašeho dítěte se zaměřením na vývoj jeho psychické odolnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Výchova k psychické odolnosti dítěte

212 Kč
170 Kč
Vztah otce a dcery - 20%
Spojení otce a dcery je značně osudové, pro život podstatné a do jisté míry na okraji zájmu.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah otce a dcery

157 Kč
126 Kč
Zážitkově pedagogické učení - 20%
Publikace slouží především jako metodicko-praktický materiál všem pedagogickým pracovníkům zajímajícím se o zážitkovou pedagogiku.
rodina a dítě
Ukázky

Zážitkově pedagogické učení

246 Kč
197 Kč
Léčba neplodnosti - 20%
Pro každý desátý pár je těhotenství přáním, které zůstává dlouhodobě nesplněno. Naštěstí moderní medicína již dokáže velké většině těchto párů pomoci.
rodina a dítě
Ukázky

Léčba neplodnosti

118 Kč
94 Kč
Metodika úpravy textů - 20%
Je nepopiratelným faktem, že dnes je schopnost číst s porozuměním nezbytností. Čtení slouží nejen k relaxaci a k získání informací, ale i k základní orientaci v moderní hektické době.
rodina a dítě
Ukázky

Metodika úpravy textů

195 Kč
156 Kč
Vztah otce a syna - 20%
Kdo jiný by měl být jeden druhému bližší než nejbližší příbuzní... Ne vždy tomu tak je. Kniha známého psychologa a manželského poradce PhDr. Tomáše Nováka se zabývá běžnými problémy, které ovlivňují vztah otce a syna.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah otce a syna

166 Kč
133 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 285 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>