Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
romantika

Spřízněná duše - 11%
(1x)
Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu.
romantika

Spřízněná duše

269 Kč
239 Kč
Srdce v bouři
Nicka nikdy nenapadlo, že by se mohl zamilovat, dokud se v jeho uměleckém souboru neobjevila přitažlivá, i když trochu záhadná primabalerína Ruth.
romantika

Srdce v bouři

89 Kč
Vím, že tě chci - 11%
Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde.
romantika

Vím, že tě chci

314 Kč
279 Kč
Začít znovu - 11%
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romantika

Začít znovu

359 Kč
319 Kč
Zvláštní příběh - 11%
(1x)
Katarína, Karolína a Karin jsou tři sestry, tři různé osobnosti.
romantika

Zvláštní příběh

269 Kč
239 Kč
Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romantika

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Cizí ložnice - 11%
Radka pracuje v realitce a jednoho dne se po návštěvě luxusní vily probouzí v nemocnici. Poutavý příběh od nejprodávanější slovenské autorky.
romantika

Cizí ložnice

269 Kč
239 Kč
Jsi jako slunce - 11%
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
263 Kč
Karmínové pouto - 11%
(2x)

Jen jediná dívka dokáže zachránit svět před temnotou! Rachelle bývala obyčejnou vesnickou dívkou. Teta ji učila, jak se stát lesodějkou, aby mohla svou vesnici chránit před temnotou Velkého hvozdu.

romantika

Karmínové pouto

296 Kč
263 Kč
Kroky v dešti - 11%
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romantika

Kroky v dešti

269 Kč
239 Kč
Láska a jiná vykolejení - 11%

Jedna cesta vlakem. Dva cizinci. Noah je beznadějný romantik a právě se vrací domů, aby se usmířil se svou osudovou dívkou. Ammy cestuje za svým otcem a na pravou lásku nevěří, protože jí rodiče byli špatným příkladem.

romantika

Láska a jiná vykolejení

251 Kč
223 Kč
Láska a zkáza - 51%
Příběh vášnivého, bouřlivého vztahu Ernesta Hemingwaye a jeho třetí manželky Marthy Gellhornové.
romantika

Láska a zkáza

303 Kč
148 Kč
Můj I. Q. - 11%

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
199 Kč
Na příkaz dámy - 11%
Když kapitán Declan Frobisher poprvé spatřil lady Edwinu Delbraithovou, věděl, že je to žena, kterou musí mít. Potomek námořnické dynastie byl zvyklý dostat, co si usmyslel, a tak se zanedlouho konala svatba.
romantika

Na příkaz dámy

269 Kč
239 Kč
Sítě z pavučin - 11%
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá. Jediným světýlkem
romantika

Sítě z pavučin

296 Kč
263 Kč
Stvořena ženou - 11%
Kdo jsem? Většina křesťanských žen si tuto otázku klade jen zřídkakdy. Ovšem když jsme si vědomy své ženské a křesťanské identity ženy, díváme se jinak na sebe i na druhé.
romantika

Stvořena ženou

170 Kč
151 Kč
Three-and-a-Half Heartbeats - 11%
Grace and Tom Penderford had a strong marriage, a comfortable home in the English countryside and a healthy baby girl, Chloe. They were happy.
romantika

Three-and-a-Half Heartbeats

233 Kč
207 Kč
Vášnivý duel - 11%
Když se Niall Lindsey, hrabě z Margrave, vrací po šesti letech z exilu, je nucen spolupracovat se svou dávnou láskou Brilliannou, nyní ovdovělou matkou malého syna, na odhalení padělatele spojeného s jejím otcem.
romantika

Vášnivý duel

269 Kč
239 Kč
Všechno je v pohodě - 11%
(1x)
Od té doby, co Marina nechala celý svůj život za sebou, s nikým ze své minulosti nemluvila.
romantika

Všechno je v pohodě

269 Kč
239 Kč
Borůvky - 11%
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě.
romantika

Borůvky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 541 - 560 z 587 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 30 > >>