Nejprodávanější Kniha v roce 2022
medicína

Metodologie předklinického a klinického výzkumu - 11%
Kniha poskytuje souhrnný, ucelený a přehledný materiál a je určena všem, kteří o výzkumu uvažují, ale i těm, kteří ve výzkumu pracují. Prvním může ušetřit řadu omylů a počátečních neúspěchů, druhým pomůže rozšířit obzory i o metody.
medicína

Metodologie předklinického a klinického výzkumu

621 Kč
552 Kč
Ó, sladké stáří - 11%
Oba autoři zobecňují vlastní zkušenosti z 85 let svého života a konfrontují je se znalostmi oborů gerontologie a geriatrie.
medicína

Ó, sladké stáří

179 Kč
159 Kč
Ošetřovatelství II - 11%
Učebnice ošetřovatelství s ucelenými a aktuálními informace zahrnuje všechna témata, která jsou nutná ke zvládnutí studijních požadavků daného předmětu: komunikace, etika, člověk, jeho motivace a potřeby, paliativní péče, transkulturní ošetřovatelství a výchova ke zdraví.
medicína

Ošetřovatelství II

242 Kč
215 Kč
Pavučina závislosti - 11%
Autoři sympatickým a rozhodně nikoli mentorským způsobem upozorňují na stále nedostatečné znalosti vývoje alkoholismu a jeho osudové nebezpečí při ztráte kontroly.
medicína

Pavučina závislosti

171 Kč
152 Kč
Výchovné problémy s žáky z pohledu hlubinné psychologie - 11%
Autor ve své knize vychází z výchovného přístupu, jenž respektuje individuální zvláštnosti žáků.
medicína

Výchovné problémy s žáky z pohledu hlubinné psychologie

311 Kč
276 Kč
Přechodem bez obav - 11%
Cílem knihy je objasnit laické veřejnosti fyziologii i patofyziologii klimakteria a předvést současné možnosti léčby hormonální i nehormonální, léčbu pomocí přípravků OTC a alternativní metody léčby.
medicína

Přechodem bez obav

176 Kč
156 Kč
Urologická poradna I. - 11%
Kniha vám pomůže dát odpovědi na intimní otázky týkající se obtíží a onemocnění genitálu a močových cest.
medicína

Urologická poradna I.

179 Kč
159 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
medicína

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Základy lékařské chemie a biochemie - 11%
Publikace je základním učebním textem předmětu lékařská chemie a biochemie pro studenty všeobecného lékařství a zubního lékařství.
medicína

Základy lékařské chemie a biochemie

801 Kč
712 Kč
Klinická farmacie I - 11%
První učebnice klinické farmacie u nás je primárně určena pro pregraduální vzdělávání v oboru klinická farmacie, nezbytná je ale i pro předatestační a postgraduální přípravu.
medicína

Klinická farmacie I

575 Kč
511 Kč
Propedeutika vnitřního lékařství - 14%
Tato zcela přepracovaná a doplněná publikace navazuje na mimořádně úspěšnou učebnici z roku 1997, která spolu s dřívějšími 9 vydáními ve formě skript a 2 dotisků knižního vydání je vydávána celkem po třinácté a byla používána na všech lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Propedeutika vnitřního lékařství

330 Kč
284 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
medicína

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Interní ošetřovatelství I - 14%
(1x)
První díl základní učebnice k předmětu interní ošetřovatelství na vyšších odborných a vysokých školách, která je v tomto rozsahu a stylu provedení v současné době ojedinělá.
medicína

Interní ošetřovatelství I

269 Kč
231 Kč
Lymfa - Míza - 11%
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
medicína

Lymfa - Míza

178 Kč
158 Kč
Neurolog - 11%
(1x)
Autobiografie neurologa Ivana Moravce. Autor líčí především problémy, překážky, úspěchy a neúspěchy, se kterými se setkal ve své celoživotní profesi.
medicína

Neurolog

224 Kč
199 Kč
Diferenciální diagnostika vnitřních chorob - 11%
Kniha shrnuje nové poznatky o patogenezi chorob a zejména převratné pokroky v diagnostických metodách, jako jsou ultrasonografie (včetně echokardiografte), výpočetní tomografie nebo digitální ...
medicína

Diferenciální diagnostika vnitřních chorob

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 561 - 580 z 577 položek
<< < 1 .. 27 28 29