Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
pro děti a mládež

Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
pro děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Divoká říše - 20%
(2x)
Téměř dvacet let poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, Budapešť balancuje na okraji propasti. Bitva o dominanci mezi elitními vílami a privilegovanými lidmi ve východní Evropě sílí a předsudky na obou stranách bublají a hrozí nenávistí i násilím. 
pro děti a mládež
Ukázky

Divoká říše

279 Kč
223 Kč
Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
pro děti a mládež
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Arila: Stříbrné město - 20%
(2x)

První fantasy kniha od hráče a youtubera Sterakdary! Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho světa na druhý a hledá nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je.

pro děti a mládež
Ukázky

Arila: Stříbrné město

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

pro děti a mládež
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

pro děti a mládež
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Čarodějnice dřívější a budoucí - 20%
V roce 1893 nic jako čarodějnice neexistuje. Kdysi na světě žily, v těch divokých, temných dnech před tím, než se začalo s upalováním, ale dnes se čarodějnictví omezuje na talismany pro štěstí a dětské říkanky. Pokud touží moderní žena po jakékoli špetce moci, nechť ji hledá u volební urny a hlasovacích lístků. 
pro děti a mládež
Ukázky

Čarodějnice dřívější a budoucí

349 Kč
279 Kč
Griša - Zkáza a naděje - 20%
(3x)
Hlavní město Ravky padlo a na trůn usedl Temnyj. Zesláblá Alina se skrývá hluboko pod zemí ve starobylém jeskynním labyrintu a nabírá síly k dalšímu boji. Jen s velkým přemáháním snáší nechtěnou péči fanatiků, kteří ji začali uctívat jako svatou.
pro děti a mládež
Ukázky

Griša - Zkáza a naděje

249 Kč
199 Kč
Vláda vlků - 20%
(1x)

Některá srdce bijí silněji než ostatní. Závěrečný díl série Zjizvený král. Mohutná fjerdská armáda se připravuje na tažení do Ravky. Aby král Nikolaj Lantsov dokázal nepřátelské šiky porazit, musí zapojit veškerou svou vynalézavost, šarm i svého vnitřního démona.

pro děti a mládež
Ukázky

Vláda vlků

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 302 položek
<< < 1 2 3 4 .. 31 > >>