Nejprodávanější tituly v roce 2022
foto, video

Fotografujeme digitální zrcadlovkou - 20%
Prvním krokem na cestě za krásnou fotografií je porozumět zdánlivě složitým pojmům, jako je hloubka ostrosti, expoziční trojúhelník, korekce expozice nebo hyperfokální vzdálenost. Právě vysvětlení těchto termínů je věnována první část části knihy.
foto, video
Ukázky

Fotografujeme digitální zrcadlovkou

339 Kč
271 Kč
100% dítě – Průvodce fotografováním dětí - 11%
Fotografovat děti může být zábava na celý život, nebo otrava na několik hodin. S knihou profesionální fotografky Allison Tyler Jones se ale určitě nudit nebudete.
foto, video

100% dítě – Průvodce fotografováním dětí

413 Kč
367 Kč
Svícení – věda a magie ve fotografii - 11%
Světlo je základem fotografie – staňte se pány světla: naučte se svítit. Tato kniha se zaměřuje na jednu z velmi důležitých oblastí práce se světlem: na svícení.
foto, video

Svícení – věda a magie ve fotografii

395 Kč
351 Kč
Digitální fotografie polopatě - 11%
Spisovatel, novinář a fotograf Ondřej Neff vám v pokračování svého bestselleru Digitální fotografie polopatě představí 10 základních kroků, které jsou potřeba k dosažení perfektních výsledků.
foto, video
Ukázky

Digitální fotografie polopatě

359 Kč
319 Kč
Drony
Odpovědí na otázku Co je dron? mohou být desítky: pro dítě hračka, pro fotografy a filmaře létající kamera, pro kutily a modeláře skvělá zábava, pro podnikatele výrobní prostředek atd. Tak by se dalo pokračovat dlouho, jednoznačně je dron budoucnost.
foto, video

Drony

170 Kč
Historie v barvě - 11%
Ikonické momenty z dějin lidstva v živých barvách, jak je viděli tenkrát. Přes 120 černobílých fotografií bylo realisticky a se smyslem pro historický detail kolorováno, a uvedeno v nový život.
foto, video

Historie v barvě

539 Kč
479 Kč
Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 11%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
foto, video

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

269 Kč
239 Kč
Portrét – Headshot - 11%
Kniha Portrét – Headshot je manuál pro každého portrétního fotografa, který to s focením myslí vážně.
foto, video

Portrét – Headshot

503 Kč
447 Kč
Fotografie – to není o nastavení clony - 11%
To, jak fotograf o snímku přemýšlí, co předchází stisku spouště, jak se na fotografování připravit, jak o něm přemýšlet, na co nezapomenout a řada dalších postřehů zkušeného fotografa, to je předmětem této publikace.
foto, video

Fotografie – to není o nastavení clony

405 Kč
360 Kč
Fotografujeme krajiny - 11%
Všichni milujeme fotografie krajiny. Obrázky toho, jak se mlha valí údolím, jak se na hladině jezera zrcadlí zasněžené kopce nebo jak vodopád v krásných sametově jemných pramíncích stéká po skále.
foto, video

Fotografujeme krajiny

392 Kč
348 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>