Nejprodávanější tituly v roce 2022
kariéra

Jsi značka?! - 11%
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
kariéra
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
312 Kč
Buďte výjimeční - 11%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
kariéra

Buďte výjimeční

386 Kč
343 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Budování úspěšných týmů - 11%
Někdejší prezident Microsoftu v Evropě, kouč úspěšných manažerů i sportovců Jan Mühlfeit a bývalý kapitán české basketbalové reprezentace a konzultant v oblasti leadershipu Pavel Pumprla spojili síly.
kariéra
Ukázky

Budování úspěšných týmů

449 Kč
399 Kč
Naslouchat je umění - 11%
Kniha se zaměřuje na schopnost efektivně, neagresivně a bez odsudku naslouchat sobě i druhým a využívat ji pro účinnou mezilidskou komunikaci.
kariéra

Naslouchat je umění

269 Kč
239 Kč
Byznys pro 21. století - 11%
Kniha je určena všem těm milionům lidí, kteří se ocitli na nějaké životní křižovatce - dopadla na ně světová ekonomická krize a nevědí, co mají dělat, jak do budoucna řešit svou finanční situaci.
kariéra

Byznys pro 21. století

296 Kč
263 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
kariéra

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Jak vést lidi a probudit v nich život - 36%

Anselm Grün v této knize ukazuje, jaké předpoklady pro vedení lidí jsou klíčové, jak mohou organizaci prospět, a také cestu, jak jich dosáhnout.

kariéra

Jak vést lidi a probudit v nich život

230 Kč
148 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 235 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>