Nejprodávanější Kniha v roce 2022
gastronomie

Fit krabičky Ládi Hrušky II: Detox bez stresu a hladovění - Láďa Hruška - 10%
Detox bez trápení a hladovění! To je, oč tu běží... Máte vůči vašemu tělu výčitky? Cítíte, že by potřebovalo očistu, ale slovo detox máte spojený jen s trápením sebe sama a hladověním? Tak na to zapomeňte!
gastronomie

Fit krabičky Ládi Hrušky II

299 Kč
269 Kč
Moje recepty – zápisník - 10%
Vzpomínáte na chvíle, kdy vaše maminka nebo babička vytáhly ze skříně voňavý, lehce ušmudlaný sešit a začala se péct bábovka, vánoční cukroví nebo nějaká jiná dobrota?
gastronomie
Ukázky

Moje recepty – zápisník

249 Kč
224 Kč
Téměř zapomenuté recepty 2 - Michaela Smolová - 10%
Úspěšné téměř zapomenuté recepty znovu v podání sběratelky starých recepisů Michaely Smolové.
gastronomie

Téměř zapomenuté recepty 2

449 Kč
404 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody: Poznejte rozdíl - Frank Hecker, Katrin Heckerová - 10%
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

149 Kč
134 Kč
Nenechte se zabít cukrem - Jarmila Mandžuková - 10%
(1x)
Oblíbená autorka, Jarmila Mandžuková, v úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit.
gastronomie
Ukázky

Nenechte se zabít cukrem

269 Kč
242 Kč
Sám sobě výživovým poradcem - Jan Caha - 10%
Chcete začít zdravě jíst a lépe se starat o svoje tělo, ale nevíte, jak začít?
gastronomie

Sám sobě výživovým poradcem

399 Kč
359 Kč
Džungle v kuchyni - Ivanka Devátá - 10%
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných?
gastronomie

Džungle v kuchyni

299 Kč
269 Kč
Jíst a žít: Moderní kuchařka na dalších 100 let - Kateřina Winterová - 10%
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

199 Kč
179 Kč
Les a louka na talíři: 150 receptů z divoké kuchyně - Ulla Mayer-Raichle, Gisula Tscharner - 10%
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

149 Kč
134 Kč
Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková - 6%
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
gastronomie

Technologie přípravy pokrmů 4

190 Kč
179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>