Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
horory

Všechno je definitivní
(1x)
Soubor čtrnácti temných povídek Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Všechno je definitivní

300 Kč
Z Buicku 8

Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz budí pozornost a záhy se ukáže, že jeho dveře a kufr mohou vést do jiné dimenze.

horory
Ukázky

Z Buicku 8

230 Kč
Hellraiser
(1x)
Franku Cottonovi, požitkáři, jenž vyčerpal veškeré možnosti zábavy v této realitě, se podařilo odhalit tajemství Lemarchandovy kostky, bájného hlavolamu, který otevírá dveře k absolutním rozkoším jiných sfér.
horory
Ukázky

Hellraiser

180 Kč
To
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
Žhářka
(1x)
Případy zažehování ohně vůlí (pyrokineze) zaměstnávají mysl laiků i odborníků na celém světě a není divu, že záhadný úkaz neunikl ani pozornosti Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Žhářka

240 Kč
Síla vzdoru
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory
Ukázky

Outsider

299 Kč
Bazar zlých snů
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
horory
Ukázky

Bazar zlých snů

259 Kč
Carrie
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory
Ukázky

Carrie

179 Kč
Černá krabice
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory
Ukázky

Černá krabice

240 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>